Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Συνέχισε την εξαιρετική πορεία

Συνέχισε την εξαιρετική πορεία

sak_9109


Πάρτι στην έδρα του αιωνίου της έκανε ψες η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ που κέρδισε με 0-3, σε λίγο περισσότερο από μια ώρα. Οι πράσινοι του Σάββα Σάββα, γνώριζαν εκ των προτέρων πως υπάρχει διαφορά δυναμικότητα, δεν υποτίμησαν όμως τον αντίπαλο και δυσκολεύτηκαν μόνο στο τρίτο σετ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνέχισε έτσι την αλάνθαστη πορεία που ξεκίνησε την δεύτερη αγωνιστική και που την έχει τοποθετήσει στην πρώτη θέση. Τα δύσκολα βέβαια έπονται, για αυτό οι πράσινοι δεν παρασύρονται. Το επόμενο παιχνίδι, στις 13 Δεκεμβρίου είναι κόντρα στη 2η Αναγέννηση Δερύνειας και μάλιστα εκτός έδρας. Η Αναγέννηση είναι η μοναδική ομάδα που κέρδισε φέτος την ΟΜΟΝΟΙΑ κάτι που δείχνει τη δυσκολία του ματς.

Όπως και να έχει, το σημαντικό προς το παρόν, είναι πως οι παίκτες του Σάββα Σάββα δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση και ότι καμιά διάθεση να αφήσουν το τραίνο να εκτροχιαστεί δεν έχουν. Πλέον ξεκουράζονται προσωρινά, πριν να ριχθούν ξανά στα βαθιά. Μακάρι σε αυτά να έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους. Τον αξίζουν και τον δικαιούνται.