Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Μεγάλο παιχνίδι, ένας ο στόχος

Μεγάλο παιχνίδι, ένας ο στόχος

img_7856


Ως το παιχνίδι της χρονιάς μπορεί να χαρακτηριστεί το σημερινό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στην Ανόρθωση (20:00, live omonoianews.com). Οι δυο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα διασταυρώνουν τα ξίφη τους, με την διαφορά τους να είναι οριακή και το νικητή να παίρνει μεγάλο προβάδισμα, βαθμολογικό και ψυχολογικό.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα λοιπόν. Η LKV Bul Cheese ΟΜΟΝΟΙΑ του Σάββα Σάββα, ήταν μέχρι στιγμής η καλύτερη ομάδα στο νησί. Η διαφορά του 1 πόντου από τη δεύτερη Ανόρθωση όμως δεν της εξασφαλίζει οτιδήποτε. Αν νιώθει πως είναι η καλύτερη ομάδα, οφείλει να το αποδείξει μέσα στο παρκέ, κάνοντας τώρα το πιο αποφασιστικό βήμα. Η ομάδα μας μπορεί να ξεφύγει 4 βαθμούς από την Ανόρθωση και καλείται να βάλει το καλό της κοστούμι, να κάνει το καθήκον της.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να τονίσουμε τη σημασία του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αυτός είναι που θα αποτελέσει τον έξτρα παίκτη αν το πράγμα δυσκολέψει σε οποιαδήποτε στιγμή. Όσοι δεν είναι μέλη, πρέπει να δώσουν το παρόν τους στο γήπεδο.