Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Νίκη για να χτίσει απόσταση (video-pics)

Νίκη για να χτίσει απόσταση (video-pics)


Την Ανόρθωση υποδέχεται αύριο η ΟΜΟΝΟΙΑ (20:00, Ελευθερία live omonoianews.com) σε ένα παιχνίδι που μπορεί να αποβεί καθοριστικό για την κούρσα του πρωταθλήματος. Μετά τη νίκη της επί της Σαλαμίνας και το σπρώξιμο της Ανόρθωσης κόντρα στην Αναγέννηση, η απόσταση των δυο ομάδων έχει μειωθεί στον 1 βαθμό.

Προφανώς πρόκειται για σούπερ ντέρμπι από δυο ομάδες υψηλού επιπέδου που παίζουν σπουδαίο βόλεϋ. Πάνω όμως από το όμορφο παιχνίδι, προτιμούμε να δούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ νικήτρια. Ενδεχόμενη νίκη θα χτίσει ξανά απόσταση ασφαλείας για την ομάδα μας και θα έχει θετικό αντίκτυπο στη ψυχολογία.

3 ώρες πριν την πετόσφαιρα ξεκινάει η εκλογική συνέλευση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είναι σημαντικό όμως, όσοι περισσότεροι φίλοι μπορούν να δώσουν το παρόν στους στο μεγάλο παιχνίδι. Πρέπει να αποτελέσουμε τον έξτρα παίκτη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και να κάνουμε τη διαφορά.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης. Το OmonoiaNews βρέθηκε στο Ελευθερία και έχει πλάνα από την τελευταία προπόνηση της ομάδας μας αλλά και φωτορεπορτάζ:

[nggallery id=407]