Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ “Σφαγή στη Δερύνεια!”

“Σφαγή στη Δερύνεια!”

new_a20


Αυτό υποστηρίζουν οι φίλοι της ομάδας της Δερύνειας. “Σφαγή στη Δερύνεια” αναρτήθηκε στο λογαριασμό των φίλων της ομάδας της Αναγέννησης. Να θυμίσουμε πως ψες κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας μας με την Σαλαμίνα, υπήρξε η ενημέρωση από την Ομοσπονδία πως η Αναγέννηση ήταν μπροστά με 2-1 όμως τελικά το προβάδισμα πήγε στην Ανόρθωση.

Τι τελικά έγινε, σύμφωνα με τους ανθρώπους της Αναγέννησης:

Στο 3ο σετ και ενώ το σκορ ήταν 24-23 υπέρ της ομάδας μας υπήρχε καθαρή παράβαση στο φιλέ. Με αυτό το πόντο η ομάδα μας θα έκανε το 25-23 και το 2-1. Οι διαιτητές του αγώνα και οι βοηθοί τους αντιθέτος έδωσαν τον πόντο στην αντίπαλη ομάδα ξεσικώνοντας τους πάντες με αποτέλεσμα ο διαιτητής να χρεώσει την ομάδα μας με κόκκινη κάρτα. Ο αγώνας συνεχίστηκε και το σκορ έφτασε στο 26-24 υπέρ της ομάδας μας. Οι πετοσφαιριστες των δύο ομάδων άλλαξαν πάγκους αλλά μετά από λίγο διαπίστωσαν οι διαιτητές ότι δεν είχαν προσθέσει τον πόντο της κόκκινης κάρτας με αποτέλεσμα να συνεχιστεί το 3ο σετ 26-25 και στο τέλος η ομάδα μας να χάσει το σετ και συνάμα την ψυχολογία της.

Εάν η Ανόρθωση έχανε, τώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είχε προβάδισμα τουλάχιστον 3 πόντων!  Με νίκη της Αναγέννησης με 3-1 θα ήταν στο +4.