Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Το θέλει, το δείχνει..

Το θέλει, το δείχνει..

img_6446


Με μια επική ανατροπή, η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε χθες τη νίκη με 2-3 εκτός έδρας κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα και εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας παρότι ήταν αγνώριστη στα πρώτα 2 σετ τα οποία έχασε σχεδόν με κατεβασμένα χέρια, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ανεβεί και να γυρίσει το παιχνίδι.

Η ψυχή και το πάθος που απαιτούνται για κάτι τέτοιο είναι προφανή, όμως προφανής είναι και η θέληση αυτής της ομάδας να κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει το πρωτάθλημα όσο τίποτα άλλο και το δείχνει με τη συμπεριφορά της. Μπροστά της πλέον, ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι το τέλος του μαραθωνίου.

Την Παρασκευή η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται την Ανόρθωση (που κέρδισε εν μέσω διαμαρτυριών σε ένα περίεργο ματς την Αναγέννηση) που βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω της. Ουσιαστικά το πρωτάθλημα θα κριθεί μεταξύ των δυο ομάδων και η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να πάρει απόσταση 4 βαθμών. Το Ελευθερία πρέπει να μοιάζει μα καζάνι έτοιμο να κάψει τον αντίπαλο και να του δώσει να καταλάβει πως αυτή τη φορά, ούτε η διαιτησία θα τον σώσει.

Για τον αγώνα είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Ρεϊνάλντο που κτύπησε στον χθεσινοβραδινό αγώνα. Στα προηγούμενα δυο παιχνίδια με την Ανόρθωση, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα έπαιξαν τα διαιτητικά λάθη. Πρέπει να καταλάβουν και αυτοί πως αυτή τη φορά, δεν τους παίρνει…