Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Το πρώτο βήμα, το πιο αποφασιστικό

Το πρώτο βήμα, το πιο αποφασιστικό

img_0394


Στη Λεμεσό ταξιδεύει σήμερα η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί όπου θα φιλοξενηθεί από τη Νέα Σαλαμίνα για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ (20:00, live omonoianews.com). Η ομάδα του Σάββα Σάββα θέλει να κάνει το πρώτο βήμα και πιθανότατα πιο αποφασιστικό για την κατάκτηση του τίτλου, αφού την ίδια στιγμή η Ανόρθωση παίζει εκτός έδρας με την Αναγέννηση.

Προφανώς ο αγώνας μόνο εύκολος δεν είναι, αφού στη φάση που βρισκόμαστε μιλάμε για τις καλύτερες ομάδες στο νησί. Η Σαλαμίνα είναι 7 βαθμούς πίσω από την ομάδα μας και αν χάσει, λογικά λέει αντίο στον τίτλο. Θα τα δώσει όλα λοιπόν για να αναπτερώσει τις ελπίδες της και να επιχειρήσει την τελική αντεπίθεση.

Βέβαια, το παιχνίδι εξαρτάται από την απόδοση της ομάδας του Σάββα Σάββα και όχι του αντιπάλου της. Η LKV Bul Cheese ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να πιάσει τα ψηλά στάνταρντ που την έβαλαν στην κορυφή του πίνακα στην κανονική διάρκεια της περιόδου και να πάρει καθαρή νίκη που θα την βοηθήσει πιθανότατα να κτίσει βαθμολογική διαφορά. Από τα χέρια των παικτών της εξαρτάται, φτάνει να το δείξουν στο γήπεδο!