Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ο σχεδιασμός που θα φέρει νέες επιτυχίες

Ο σχεδιασμός που θα φέρει νέες επιτυχίες

aponomi-vol-125


Το είχαν απωθημένο στην ΟΜΟΝΟΙΑ, την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος στην πετόσφαιρα και το πέτυχαν φέτος με μια καταπληκτική πορεία. Όλα όσα πέτυχε φέτος η ομάδα μας, τα οφείλει στον προγραμματισμό που είχε ξεκίνησε πολύ πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Όλα τα άτομα της επιτροπή πετόσφαιρας και της εφορείας δούλευαν καθημερινά για μήνες έτσι ώστε να παρέχουν στο Σάββα Σάββα, τους βοηθούς του και στους αθλητές του ρόστερ όλα όσα χρειάζονται.

Ο σχεδιασμός μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστεί είχε αρχίσει το Καλοκαίρι του 2013, μετά από μια χρονιά που η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είχε μπει ούτε στην πρώτη τετράδα. Ήρθαν νέα άτομα κοντά στην ομάδα για να στηρίξουν το τμήμα και μαζί με όσους ήταν κοντά ξεκίνησαν την προσπάθεια. Για αρχή, το τιμόνι της ομάδας ανέλαβε ο Σάββας Σάββα και από εκείνον ξεκίνησε ο σχεδιασμός του ρόστερ που θα οδηγούσε το τριφύλλι στις επιτυχίες. Την περσινή αγωνιστική περίοδο, η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε πολύ κοντά και στους δύο τίτλους, όμως στο τέλος έμεινε με άδεια χέρια, αφού στις λεπτομέρειες έχασε το πρωτάθλημα αλλά και τον τελικό κυπέλλου. Τη χρονιά 2013-14 δεν θα την πούμε αποτυχία αλλά μια χρονιά εμπειρίας, που έβαλε τις βάσεις και πείσμωσε ακόμη περισσότερο την επιθυμία για να ανεβεί η ΟΜΟΝΟΙΑ στην κορυφή.

volley-pafiak65Οι στόχοι που τέθηκαν για τη φετινή περίοδο ήταν σαφείς, κατάκτηση όλων των τίτλων και διάκριση στην Ευρώπη, με την πρωτιά στο πρωτάθλημα να είναι στην κορυφή της λίστας. Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η ομάδα μας, που κατέκτησε τον πρώτο τίτλο σούπερ καπ στην ιστορία του τμήματος πετόσφαιρας και πανηγυρίστηκε δεόντως. Η Ευρωπαϊκή πορεία κρίθηκε απόλυτα επιτυχής από την επιτροπή πετόσφαιρας, κάνοντας τη χρονική εκείνη περίοδο το 2 στα 2 στους στόχους που είχαν λεχθεί. Το κερασάκι όμως ήρθε με την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος, μετά από σκληρή δουλειά και επιμονή, με όλους να πλέουν σε πελάγια ευτυχίας βλέποντας τους κόπους τους να ανταμείβονται. Η πορεία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με ήττα όμως η συνέχεια ήταν μαγική και ολοκληρώθηκε με μόλις δύο ήττες, ενώ από τους 60 διαθέσιμους βαθμούς κερδήθηκαν οι 53! Έμεινε στο 3 στα 4 η χρονιά, αφού το όνειρο του νταμπλ έμεινε ανεκπλήρωτο, μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δυνάμωσε και ανέβηκε στην κορυφή, εκεί όπου θέλει να παραμείνει, κάτι που θα προσπαθήσει και την επόμενη χρονιά. Ήταν μόνο η αρχή οι φετινοί τίτλοι και δεν θα σταματήσουμε τώρα που άνοιξε η όρεξη μας. Δεν ήρθε το νταμπλ φέτος, σημειώθηκε στους στόχους όμως για το 2016! Οι επιτυχίες ανεβάζουν περισσότερο τον πήχη και η πρόκληση δεν φοβίζει κανέναν στο πετοσφαιρικό τμήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πόσο μάλλον τους χαροποιεί και δίνει όρεξη για δουλειά. Ο σχεδιασμός για την κατάκτηση περισσότερων τίτλων συνεχίζεται… με τον προγραμματισμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο να ξεκινά σύντομα!