Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Το μήνυμα έχει πάει πλέον παντού!

Το μήνυμα έχει πάει πλέον παντού!

volley-omonoia-apoel (24)


Λένε συχνά πως η αξία του ηττημένου δίνει αξία στο νικητή. Ο Παφιακός ήταν μέχρι χθες το βράδυ πρώτος και αήττητος. Πέραν από αήττητος ήταν και αλάνθαστος, αφού είχε μόνο καθαρές νίκες, με 3-0 ή 3-1. Χθες στο σπίτι του, φιλοδοξούσε να συνεχίσει την πορεία του και να κερδίσει την περσινή πρωταθλήτρια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν τον άφησε όμως ούτε να το πιστέψει.

Παίζοντας σαν βασίλισσα, σαν τη κορυφαία ομάδα στο νησί μας, η ΟΜΟΝΟΙΑ διέλυσε πραγματικά το σπουδαίο αντίπαλο της με 0-3! Ούτε καν 60 πόντους δεν κατάφερε να γράψει ο Παφιακός (57 στο σύνολο) και σε λιγότερο από μια ώρα αντιλήφθηκε γιατί η ομάδα μας είναι το πρώτο και αδιαφιλονίκητο φαβορί για το τίτλο. Αυτό είναι το πρωτάθλημα ΤΗΣ και είτε θα το κατακτήσει αυτή, είτε θα το χάσει αυτή. Το τι κάνουν οι άλλοι μικρή σημασία έχει.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει στη τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, πρώτη, αήττητη και έχοντας κερδίσει εκτός έδρας την Ανόρθωση, το Παφιακό και την πάντα επικίνδυνη Αναγέννηση. Θέλει να τελειώσει τον πρώτο γύρο με νέα εμφαντική νίκη και να στείλει εκ νέου το μήνυμα πως το πρωτάθλημα χωρίζεται σε δυο κατηγορίες ομάδων: η ΟΜΟΝΟΙΑ και οι υπόλοιποι.