Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Συνεχίζει ακάθεκτη! – ΟΜΟΝΟΙΑ-Αναγέννηση 3-0

Συνεχίζει ακάθεκτη! – ΟΜΟΝΟΙΑ-Αναγέννηση 3-0

Volley-Anagennisi-Deryneias (15)


Για τη 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας, η ΟΜΟΝΟΙΑ επικράτησε της Αναγέννησης Δερύνειας με 3-0 σετ, φτάνοντας στη 12 σερί της νίκη. Οι παίκτες πανηγύρισαν άλλη μία νίκη που τους φέρνει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο τους. Λίγος κόσμος δυστυχώς στο Ελευθερία.

Στο πρώτο σετ όλα τέλειωσαν μετά το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ και όταν το σκορ ήταν στο 16-15. Οι πράσινοι μπήκαν πιο δυνατά και πήραν προβάδισμα 7 πόντων με το 23-16 και τελικά το κατέκτησαν με 25-17.

Στο δεύτερο σετ κλειδί ήταν το ισχυρό ξεκίνημα και το σερί που έκαναν οι παίκτες μας φθάνοντας στο πρώτο τάιμ άουτ με 8-3. Ο ρυθμός δεν άλλαξε και η διαφορά των 5-6 πόντων πήγε μέχρι το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ του με το 2-0 σετ να γίνεται και πάλι εύκολα με 25-13.

Στο τρίτο σετ η Αναγέννηση εκμεταλλευόμενη τις αλλαγές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κατάφερε να μπει για λίγο μπροστά όμως μετά την πρώτη διακοπή οι πράσινοι γύρισαν τους πόντους σε 13-11 και έκτισαν διαφορά κάνοντας το 16-11. Και πάλι όμως η Αναγέννηση βρήκε τον τρόπο να καλύψει τη διαφορά και να κάνει πιο δύσκολη τη νίκη αφού το σκορ πήγε στο 23-23. Ο Σάββας έβαλε τους “βασικούς” του και πήραν τελικά το σετ με 28-26.

Ζωντανό κείμενο: