Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Νίκη με τους πρωταθλητές για Κύπρο

Νίκη με τους πρωταθλητές για Κύπρο [ΕΙΚΟΝΕΣ]

volley-ethniki-2016 (4)
Έχοντας αρκετούς πρωταθλητές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη σύνθεση της η Κύπρος επικράτησε εύκολα της Ανδόρας

Δείχνοντας την ανωτερότητά της η Εθνική ομάδα των Ανδρών μπήκε με το δεξί στην προκριματική φάση των Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης που διεξάγονται στην Ισλανδία, αφού στην πρεμιέρα του Β Ομίλου κέρδισε την Ανδόρα με 3-0 σετ.
Εύκολο 3-0 επί της Ανδόρας
Οι παίκτες του Ντίμιταρ Λέτσιεφ έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους και ότι είναι το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά. Στο πρώτο σετ η ομάδα μας αφού κέρδισε τους πρώτους πόντους ψυχολογίας κυριάρχησε και κέρδισε με 25-12 σε 18 λεπτά.


Στο δεύτερο σετ ο ρυθμός δεν άλλαξε, αντίθετα οι διεθνείς μας εκμεταλλευόμενοι την υπεροπλία τους στο φιλέ πήραν διαφορά δέκα πόντων 19-09 για να κερδίσουν εκ νέου με 25-12. Στο ίδιο μοτίβο και το τρίτο σετ με τους διεθνείς να κερδίζουν με 25-13, τον αγώνα με 3-0 και να εξασφαλίζουν τους πρώτους τρεις βαθμούς.

Με βάση τη στατιστική, ο διαγώνιος Γαβριήλ Γεωργίου ήταν ο κορυφαίος της Εθνικής με 11 πόντους, όσους είχε και ο Βλάντο Κνέζεβιτς, ενώ διακρίθηκαν ιδιαίτερα οι Αλεξίου, Χριστοφή και Γ. Χρυσοστόμου.

Το Σάββατο με Ισλανδία
Η εξέλιξη του αγώνα έδωσε την ευκαιρία στον κόουτς Ντίμιταρ Λέτσιεφ να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του. Επόμενος αγώνας αύριο στις 21:00 ώρα Κύπρου κόντρα στην Ισλανδία.

Κύπρος (Nτ. Λέτσιεφ): Πετρακκίδης Σ., Πετρακκίδης Α., Γεωργίου, Κνέζεβιτς, Χριστοφή, Αλεξίου. Λίμπερο: Αντωνίου. Αλλαγές: Ελευθερίου, Χρυσοστόμου Π., Χρυσοστόμου Γ., Κοντός, Χαριδήμου.

Ανδόρα: (K. Γκαρίντο): Πόρας, Μπορέκο, Τοράλμπα, Σαλβαδόρ, Στιέχαν, Τόρρες. Λίμπερο: Μπόρχες. Αλλαγές: Καστίγιο, Κόχλερ

volley-ethniki-2016 (1) volley-ethniki-2016 (2) volley-ethniki-2016 (3)