Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Πρόταση για πλέι-οφς στην Α Κατηγορία Ανδρών

Πρόταση για πλέι-οφς στην Α Κατηγορία Ανδρών

volley-telikos-omonoia-salamina (33)


Ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου θα τεθεί πρόταση που έγινε στην άτυπη γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας για αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής του πρωταθλήματος Α Κατηγορίας Ανδρών.

Πρωτάθλημα με πλέι -οφς
Η πρόταση για αλλαγή της διεξαγωγής του πρωταθλήματος Α Κατηγορίας Ανδρών έγινε από τον Παφιακό και προνοεί τη διεξαγωγή πλέι-οφς μετά τη λήξη της κανονικής περιόδου. Η πρόταση η οποία συζητήθηκε στην άτυπη Γεν. Συνέλευση θα αναλυθεί εκτενώς στα τέλη Ιουνίου όπου θα ληφθεί η τελική απόφαση. Οτιδήποτε και εάν αποφασιστεί θα ισχύσει με την έναρξη της νέας πετοσφαιρικής σεζόν στα μέσα Οκτωβρίου.

Ανασκοπήθηκε η σεζόν 2015-16
Στο πλαίσιο της άτυπης γενικής συνέλευσης, έγινε ανασκόπηση της σεζόν που έληξε στις 26 Απριλίου 2016 με τα σωματεία να θέτουν τους προβληματισμούς τους για τις κενές κερκίδες στα γήπεδα, αλλά και άλλα θέματα που αφορούν την καλύτερη διεξαγωγή των εγχώριων διοργανώσεων και τη φτωχή παρουσία ομάδων στο πρωτάθλημα Β Κατηγορίας Ανδρών. Ταυτοχρόνως, έγινε εισήγηση για επαναφορά της διεξαγωγής του Κυπέλλου μετά τη λήξη των πρωταθλημάτων.

Ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ δρ Μιχάλης Κρασιάς ανέφερε ότι η Ομοσπονδία κάνει προσπάθειες ώστε τη νέα σεζόν τα πετοσφαιρικά πρωταθλήματα να προβάλλονται ζωντανά από την τηλεόραση. Ταυτόχρονα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αποδοχή που είχαν οι μεταδόσεις αγώνων μέσω live streaming από τους φιλάθλους.