Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ “Γολγοθάς” μακριά από το… σπίτι της!

“Γολγοθάς” μακριά από το… σπίτι της!

 


Αυτό που έκανε την περσινή αγωνιστική περίοδο η Πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, κατακτώντας το νταμπλ, ήταν μοναδικό και ασφαλώς θέλει να το επαναλάβει. Μετά από το πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν και την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, οι “πράσινοι” συγκεντρώνονται σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο με στόχο την κατάκτηση και των δύο τίτλων. Για τις δύο αυτές διοργανώσεις το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι σκέτος “Γολγοθάς”, όμως δεν τρομάζει τίποτα τους λεβέντες του φιλέ.

Η δράση για το “τριφύλλι” στο 2017 θα αρχίσει στις 9 Ιανουαρίου από το “Σπύρος Κυπριανού” κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα και θα συνεχιστεί στις 13 του ίδιου μήνα, πάλι εκτός έδρας, με αντίπαλο την Αναγέννηση Δερύνειας. Θα ακολουθήσει τρεις ημέρες αργότερα το εξ αναβολής αιώνιο ντέρμπι για την 7η αγωνιστική στο Λευκόθεο, ενώ έπεται το ντέρμπι με την Ανόρθωση στο Θεμιστόκλειο. Δεν τελειώνει εκεί όμως η εκτός έδρας… περιοδεία, αφού υπάρχει και ο αγώνας με την ΑΕ Καραβά στη Λεμεσό.

Μάλιστα, ο νέος χρόνος φέρνει πέντε σερί εκτός έδρας παιχνίδια για την ΟΜΟΝΟΙΑ, που καλείται να τα βγάλει χωρίς απώλειες! Όλα τα προαναφερθέντα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν το Γενάρη, τον Φεβρουάριο υπάρχουν άλλες πέντε αναμετρήσεις στο πρόγραμμα, τρεις για τον δεύτερο γύρο στο Πρωτάθλημα και δύο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της πετοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ πατήστε ΕΔΩ.