Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Θα τα δώσει όλα και ότι βγει

Θα τα δώσει όλα και ότι βγει

Τον τέταρτο της ευρωπαϊκό αγώνα για φέτος δίνει η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα το βράδυ. Η ομάδα μας υποδέχεται στο Στάδιο Ελευθερία την ΟΚ Νόβι Παζάρ (19:00, live omonoianews.com) στα πλαίσια του CEV Cup και θέλει να κερδίσει τους ισχυρούς Σέρβους. Το 3-0 του πρώτου αγώνα δίνει προφανώς γερό προβάδισμα στον αντίπαλο, η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως είναι όπως πάντα αποφασισμένη να παλέψει τον αγώνα.


Θα τα δώσει όλα κι ότι βγει. Στόχος είναι να κερδίσει το πρώτο σετ, έτσι ώστε να ανησυχήσει και να βάλει στο πίσω πόδι τους Σέρβους. Αν τα καταφέρει, από κει και πέρα όλα γίνονται, αφού πολλές φορές στην πετόσφαιρα, η βραδιά και η φόρμα παίζει τον δικό της ρόλο. Το πρώτο παιχνίδι μας υπενθύμισε πως υπάρχει διαφορά μεταξύ σέρβικης και κυπριακής πετόσφαιρας, η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως θα προσπαθήσει να αρπάξει όσες πιθανότητες της αναλογούν.

Έτσι έχει μάθει άλλωστε να πράττει, να παλεύει όλα τα παιχνίδια της, με όλες τις δυνάμεις που διαθέτει. Είτε κερδίσει είτε χάσει, είτε προκριθεί είτε αποκλειστεί, η ΟΜΟΝΟΙΑ γράφει την τελευταία 3ετία ιστορία εντός και εκτός κυπριακών συνόρων και δικαιούται να βαδίζει με το κεφάλι ψηλά.