Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Κάλεσμα στον κόσμο για το αυριανό ντέρμπι

Κάλεσμα στον κόσμο για το αυριανό ντέρμπι

 


Τον Παφιακό αντιμετωπίζει αύριο (03/02) η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πετόσφαιρας (Ελευθερία 20:00). Ένα παιχνίδι ντέρμπι στο οποίο η ομάδα θέλει κοντά τον κόσμο της. Η διοίκηση του τριφυλλιού μέσω κειμένου καλεί τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών στο κλειστό.

«Οι “πράσινοι” θέλουν να αγωνιστούν με τον κόσμο στο πλευρό τους, ο οποίος θα τους δώσει την επιπλέον ώθηση για να κερδίσουν τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και να μειώσουν τη διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα. Ωστόσο, το παιχνίδι είναι εξαιρετικά κρίσιμο λόγω της μορφής διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Στις αναμετρήσεις της φάσης των play-off, η κάθε ομάδα θα πρέπει να συμπληρώσει τέσσερις νίκες για να περνά στον επόμενο γύρο, ενώ οι νίκες της κανονικής περιόδου μεταφέρονται στην φάση των play-off», αναφέρεται στο σχετικό κάλεσμα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε χάσει στην Πάφο από τον Παφιακό, στον πρώτο γύρο, συνεπώς με νίκη την Κυριακή ισοφαρίζει σε 1-1 τις νίκες, κάτι που ενδεχομένως θα παίξει σημαντικό ρόλο στην φάση των play-off, εάν οι δύο ομάδες δώσουν μεταξύ τους αγώνα. Αυτός είναι και ο καλύτερος λόγος για να γεμίσει το “Ελευθερία” ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.