Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Η καρδιά της πρωταθλήτριας

Η καρδιά της πρωταθλήτριας

Πήγε στο ντέρμπι στο -7 και προερχόμενη από ήττα σοκ, όπως κι αν ήρθε αυτή. Έχασε στις λεπτομέρειες το πρώτο σετ, από ένα αντίπαλο που κακά τα ψέματα, είναι φέτος πολύ δυνατός. Κάπου εκεί όμως μίλησε η καρδιά της πρωταθλήτριας. Και η απάντηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πρώτο χαμένο σετ, ήταν εκκωφαντική. Τόσο δυνατή που στέλνει την ομάδα μας και τον Παφιακό στα πλέι οφ ξέροντας πως αν γίνει το λογικό, αν περάσουν στον τελικό, ξεκινάνε από μηδενική βάση.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ εχτές απέδειξε πρώτα από όλα στον εαυτό της πως παρότι η χρονιά δεν εξελίχθηκε ακριβώς όπως την περιμέναμε, όπως τη περσινή δηλαδή, εξακολουθεί να είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο. Το τρίτο επιβλητικό σετ, στο οποίο η ομάδα μας κέρδισε με 25-9 ήρθε να υπενθυμίσει και στον μεγάλο αντίπαλο της, πως την ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει και να την σέβεται και να την φοβάται. Γενικώς η ομάδα μας χθες, έδειξε να έχει και τα κίνητρα και την καρδιά να κατακτήσει το πρωτάθλημα αφού στο πιο σημαντικό ματς της κανονικής διάρκειας έκανε αυτό που έπρεπε.

Απομένουν άλλες δυο αγωνιστικές για το τέλος της κανονικής περιόδου. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η ομάδα μας θα τερματίσει δεύτερη. Με όποιον κι αν τα πει στη συνέχεια για τα πλέι οφ, ξέρει πως είναι το φαβορί κι ορίζει τις τύχες της σειράς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανεβαίνει την κατάλληλη στιγμή. Και πρέπει να συνεχίσει την πορεία αυτή μέχρι να κατακτήσει το πρωτάθλημα.