Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Σάββας: “Να είμαστε εμείς που θα περάσουμε στον τελικό των πλέι-οφ”

Σάββας: “Να είμαστε εμείς που θα περάσουμε στον τελικό των πλέι-οφ”

 


Στη 2η θέση τερμάτισε η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, στο τέλος του πρωταθλήματος, μετά την επικράτηση της επί του Αποέλ με 3-0 σετ. Τώρα οι πράσινοι στα πλέι οφ, αντιμετωπίζουν τη Νέα Σαλαμίνα, για μια θέση στους τελικούς.

«Ήταν σημαντική η νίκη μας, γιατί θέλαμε να τελειώσουμε τη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με νίκη», ανέφερε στην ιστοσελίδα μας, ο τεχνικός του τριφυλλιού, Σάββας Σάββα.

Όσον αφορά την επόμενη αντίπαλο της ομάδας μας, μας είπε: «Η Σαλαμίνα είναι μία πολύ καλή ομάδα, θέλουμε να κρατήσουμε το πλεονέκτημα της έδρας και να προσπαθήσουμε στη Λεμεσό να κερδίσουμε ένα παιχνίδι και να είμαστε εμείς που θα περάσουμε στον τελικό των πλέι-οφ».

Εκτός από το πρωτάθλημα, οι πράσινοι στοχεύουν και στην κατάκτηση του κυπέλλου. Στα ημιτελικά, αντίπαλος είναι η Αναγέννηση. «Για τον ημιτελικό με την ομάδα της Δερύνειας, πρέπει να είμαστε σοβαροί και στα δύο παιχνίδια, για να περάσουμε στον τελικό γιατί όπως το πρωτάθλημα, έτσι και το κύπελλο, είναι στόχος για την ομάδα μας», σχολίασε ο Σάββας.