Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Ευχαριστίες και υπόσχεση από τους λεβέντες του φιλέ προς τον… 7ο παίκτη!

Ευχαριστίες και υπόσχεση από τους λεβέντες του φιλέ προς τον… 7ο παίκτη!

 


Οι λεβέντες του φιλέ πέτυχαν την τρίτη νίκη τους επί του Παφιακού στο Πρωτάθλημα και θέλουν ακόμη μία για να κατακτήσουν τον τίτλο. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την εξαιρετική εμφάνιση τους, μπροστά μάλιστα στο κοινό τους, που τους βοήθησε με το τραγούδι στην κερκίδα. Το πάθος τους ξεχείλιζε και ένας από τους πολλούς λόγους ήταν για να δώσουν χαρά στον κόσμο που πήγε στο κλειστό να τους στηρίξει.

Με γραπτή δήλωση, οι πετοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τους θέλουν να ευχαριστήσουν τον… 7ο παίκτη της ομάδας, ενώ υπόσχονται να τα δώσουν όλα για να φτάσουν στον τελικό στόχο. Αναλυτικά: «Ως πετοσφαιριστές της Ομόνοιας νιώθουμε την ανάγκη να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε κάθε έναν από εσάς που βρεθήκατε χθες στο Στάδιο Ελευθερία και δημιουργήσατε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα στο παιχνίδι με τον Παφιακό.

Η στήριξή σας ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστική και καταλυτική. Μας κρατήσατε όταν ήμασταν πίσω στο σκορ και μας δώσατε τρομερή ενέργεια για να διεκδικήσουμε τη νίκη που εν τέλει πετύχαμε ΟΛΟΙ μαζί.

Η στήριξή σας σημαίνει πολλά για εμάς και σας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε την σκληρή δουλεία για να υλοποιήσουμε τον στόχο μας.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ».