Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Μόνο 400 είναι, εξαντλήστε τα!

Μόνο 400 είναι, εξαντλήστε τα!

 


Κάτι περισσότερο από ένα εικοσιτετράωρο μας χωρίζει από τον τελικό κυπέλλου πετόσφαιρας, εκεί όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ θα διεκδικήσει κόντρα στον Παφιακό το τρόπαιο. Μαζί τους οι λεβέντες του φιλέ θα έχουν τον 7ο παίκτη, που καλείται να εξαντλήσει τα εισιτήρια που έχει στη διάθεση του. Μόλις 400 στον αριθμό, οι φίλοι του “τριφυλλιού” δεν πρέπει να αφήσουν ούτε ένα πίσω, κάνοντας το sold out. Η ΟΜΟΝΟΙΑ της καρδιάς χρειάζεται τη στήριξη του πράσινου λαού και θα την έχει.

Πιο κάτω η ενημέρωση για την προπώληση:

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τον τελικό κυπέλλου πετόσφαιρας ανάμεσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και στον Παφιακό, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017, στην κλειστή αίθουσα “Κίτιον” και θα ξεκινήσει στις 20:00.

Οι δύο ομάδες θα έχουν στη διάθεσή τους από 400 εισιτήρια. Οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα φιλοξενηθούν στην κερκίδα απέναντι από την κεντρική εξέδρα. Εισιτήρια διατίθενται από τα εκδοτήρια “ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel”, ενώ οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα εξυπηρετούνται και από τους ΣΥ.ΦΙ. Η τιμή του εισιτηρίου έχει καθοριστεί στα 10 ευρώ.

Μαζί με το εισιτήριο, οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα παραλαμβάνουν στην είσοδο του σταδίου και μια αναμνηστική φανέλα.