Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Νωρίτερα ο τελικός Κυπέλλου, εάν η ΟΜΟΝΟΙΑ… τελειώσει τη δουλειά

Νωρίτερα ο τελικός Κυπέλλου, εάν η ΟΜΟΝΟΙΑ… τελειώσει τη δουλειά

 


Για τις 31 Μαρτίου είναι προγραμματισμένος ο τελικός Κυπέλλου Πετόσφαιρας, ανάμεσα σε ΟΜΟΝΟΙΑ και Παφιακό, όμως υπάρχει πιθανότητα να διεξαχθεί νωρίτερα. Αυτό θα συμβεί εάν το “τριφύλλι” πετύχει το 4-1 στις νίκες επί της Νέας Σαλαμίνας, για την ημιτελική φάση του Πρωταθλήματος, τελειώνοντας έτσι τη “δουλειά”. Το επόμενο μεταξύ παιχνίδι των δύο ομάδων είναι ορισμένο για την προσεχές Παρασκευή στο “Ελευθερία” και η ομάδα μας με νίκη προκρίνεται στους τελικούς.

Σε τέτοια περίπτωση λοιπόν θα μείνει κενό για την επόμενη βδομάδα, στην οποία θα διεξάγονταν αγώνες εάν χρειαζόταν. Αφού ο Παφιακός προκρίθηκε ήδη με 4-0 επί του Αποέλ και η ΟΜΟΝΟΙΑ (ενδέχεται να κάνει το) 4-1 κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, τότε δεν θα χρειαστεί και έτσι η Παρασκευή 17 Μαρτίου είναι διαθέσιμη για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου. Όλα αυτά όμως είναι υποθετικά, αφού πρέπει πρώτα η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ να κερδίσει το ματς της Παρασκευής.

Εάν όλα κυλήσουν με αυτό τον τρόπο, η ομοσπονδία θα ανακοινώσει τις λεπτομέρειες και μέσα σε λιγότερο από μια βδομάδα θα οργανώσει όσα χρειάζονται για τη διεξαγωγή του τελικού. Ενός αγώνα που πέραν ότι θα κρίνει τον τίτλο μιας διοργάνωσης, θα είναι παράλληλα μια πρόβα τζενεράλε πριν τους τελικούς Πρωταθλήματος ανάμεσα σε ΟΜΟΝΟΙΑ και Παφιακό. Οι δύο ομάδες έδειξαν πως είναι οι καλύτερες και αμφότερες θα διεκδικήσουν τα δύο τρόπαια.

Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση, δίνοντας το παρών την ερχόμενη Παρασκευή στο “Ελευθερία” σπρώχνοντας την ομάδα μας στην πρόκριση και μια βδομάδα αργότερα να κάνει το ίδιο αλλά με φόντο ένα τρόπαιο!