Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Πανέτοιμη για τον πρώτο τίτλο

Πανέτοιμη για τον πρώτο τίτλο

 


Η ώρα της πρώτης μάχης έφτασε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ και ο Παφιακός, οι δυο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες στην Κύπρο, ετοιμάζονται σήμερα για την πρώτη αναμέτρηση τους για τίτλο. Στις 20:00 συγκρούονται στο «Κίτιον» Αθλητικό Κέντρο στη Λάρνακα (live omonoianews.com) με τον νικητή να παίρνει σπίτι του την κούπα του κυπελλούχου. Αν τα καταφέρει η ομάδα μας θα είναι το 5ο κύπελλο στην ιστορία της και το δεύτερο συνεχόμενο.

Όπως γράψαμε και στον πρόλογο, αγωνίζονται οι δυο καλύτερες ομάδες στο νησί μας. Ο Παφιακός φέτος δυνάμωσε ακριβώς για να ρίξει την ΟΜΟΝΟΙΑ από τους δυο θρόνους της και σήμερα έχει όλα τα κίνητρα του κόσμου για να την κατεβάσει από τον πρώτο. Η ομάδα μας από την πλευρά της έχει την ποιότητα, έχει την εμπειρία, έχει και την ψυχολογία με το μέρος της αφού την τελευταία φορά που τα είπαν οι δυο ομάδες, αναδείχθηκε νικήτρια. Σε εκείνο το ματς μάλιστα είχε κάνει και επίδειξη δύναμης σε ένα σετ.

Στο πλευρό της η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει 400 οπαδούς της. Αναμένεται πως θα κερδίσουν εύκολα την μάχη της κερκίδας και θα σπρώξουν την ομάδα μας στον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ της καρδιάς έχει σήμερα ραντεβού με το κύπελλο!