Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Τώρα οι δυο τους!

Τώρα οι δυο τους!

Σαλαμίνα ήταν και πάει. Όπως αναμενόταν η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεπέρασε το εμπόδιο της ομάδας της Αμμοχώστου και πέρασε στους τελικούς του πρωταθλήματος, εκεί που την περίμενε ήδη ο Παφιακός που καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες το Αποέλ. ΟΜΟΝΟΙΑ και Παφιακός ετοιμάζονται πλέον για μεγάλες μάχες, αφού εκτός από το πρωτάθλημα, θα τα πούνε και την Παρασκευή στον τελικό κυπέλλου! Αναμένουμε συναρπαστικά παιχνίδια, από δυο σπουδαίες ομάδες.


Αναμένουμε επίσης να δούμε την καρδιά της πρωταθλήτριας να μιλάει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η νταμπλούχος Κύπρου, είναι η καλύτερη ομάδα και μπορεί να ξεκινάει τους τελικούς πρωταθλήματος με μειονέκτημα έδρας αφού τερμάτισε δεύτερη, αλλά αυτά δεν την σταματάνε. Οι παίκτες του Σάββα Σάββα ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν για να φέρουν υπέρ τους τα δεδομένα και να πανηγυρίσουμε στο τέλος της χρονιάς άλλο ένα νταμπλ.

Για την ώρα βέβαια, κανείς δεν σκέφτεται το πρωτάθλημα, αφού προέχει ο τελικός κυπέλλου. Ο Παφιακός είναι πολύ καλή ομάδα, το φανερώνει το γεγονός πως τερμάτισε από πάνω μας στο πρωτάθλημα. Ο τελικός είναι μόνο ένα παιχνίδι και το κύπελλο θα κατακτήσει όποια ομάδα είναι πιο συγκεντρωμένη, πιο αποφασισμένη, πιο παθιασμένη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μεγάλη εμπειρία από μεγάλα παιχνίδια και θα εμφανιστεί πανέτοιμη για να μεγαλώσει τη δυναστεία της. Και στο πλευρό της θα έχει 400 φίλους της έτοιμους για όλα.