Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Έχουν διεθνείς υποχρεώσεις στην Ισλανδία

Έχουν διεθνείς υποχρεώσεις στην Ισλανδία

 


Διεθνείς υποχρεώσεις στην Ισλανδία έχουν την επόμενη εβδομάδα τέσσερις πετοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Θα ταξιδέψουν με την Εθνική Κύπρου στο Ρέικιαβικ με στόχο το χρυσό. Διαβάστε περισσότερα:

Στην τελική ευθεία μπαίνει η Εθνική Ανδρών ενόψει των υποχρεώσεών της στην τελική φάση των Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης που θα διεξαχθεί την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 12, 13 και 14 Μαϊου στο Ρεικιάβικ της Ισλανδίας. Αντίπαλοι της Εθνικής μας θα είναι οι Β. Ιρλανδία, Λουξεμβούργο και Ισλανδία.

Η Εθνική θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Παρασκευή 12 Μαϊου 2017 στις 20:30 ώρα Κύπρου την Βόρειο Ιρλανδία. Το Σάββατο 13 Μαϊου στις 18:00 ώρα Κύπρου το Λουξεμβούργο και την Κυριακή 14 Μαϊου στις 20:30 την Ισλανδία.

Η αναχώρηση για το Ρεϊκιάβικ θα γίνει την Τετάρτη 10 Μαϊου στις 16:30 το απόγευμα και αφού διανυκτερεύσει στο Λονδίνο, την Πέμπτη το πρωί θα βρεθεί στην ισλανδική πρωτεύουσα όπου θα προπονηθεί.

Η ανάλυση του κόουτς
Ο προπονητής της Εθνικής Βαγγέλης Κουτουλέας ανέφερε ότι στόχος της ομάδας μας είναι το χρυσό μετάλλιο. Όπως είπε η Εθνική ξεκινά από τα εύκολα και πηγαίνει στα δύσκολα, αφού η Βόρειος Ιρλανδία θεωρείται η πιο αδύναμη ομάδα, ενώ Λουξεμβούργο και Ισλανδία είναι πιο δυνατές. «Ειδικά», είπε, το Λουξεμβούργο διαθέτει παίκτη που αγωνίστηκε στο Τσάμπιονς – Λίγκ και χρειάζεται πολλή προσοχή. Η Ισλανδία είναι γηπεδούχος και ίσως στον αγώνα αυτό κριθεί το χρυσό».

Άξιο αναφοράς είναι ότι στην Εθνική επιστρέφει μετά από τρία χρόνια ο κεντρικός Χρίστος Παπαδόπουλος με πλούσια εμπειρία από την Volleyleague αγωνιζόμενος σε Φοίνικα Σύρου και παλαιότερα σε Ολυμπιακό Π.

Η προετοιμασία της ομάδας έγινε στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό και στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου στη Λευκωσία και θα ολοκληρωθεί επί κυπριακού εδάφους με προπονήσεις μέχρι την Τρίτη 09 Μαϊου 2017.

Τη δωδεκάδα της Εθνικής αποτελούν οι: 1. Αχ. Πετρακκίδης (Διαγώνιος – ΟΜΟΝΟΙΑ), 4. Κώστας Πέτρου (Ακραίος – Αναγέννηση Δερ.), 5. Αντώνης Χριστοφή (Πασαδόρος – Pokka ΑΕ Καραβά), 6. Δημήτρης Αποστόλου (Ακραίος – Ανόρθωσις), 7. Γαβριήλ Γεωργίου (Διαγώνιος – Αποέλ), 8. Κωνσταντίνος Παφίτης (Κεντρικός – ΟΜΟΝΟΙΑ), 9. Βλάντο Κνέζεβιτς (Ακραίος – Αποέλ), 11. Χρίστος Παπαδόπουλος (Κεντρικός – Φοίνικας Σύρου), 12. Άγγελος Αλεξίου – Κεντρικός – ΟΜΟΝΟΙΑ – Αρχηγός), 14. Αντώνης Αντωνίου (Λίμπερο – Green Air Παφιακός), 17. Κυριάκος Αδάμου (Ακραίος – ΟΜΟΝΟΙΑ), 18. Ανδρέας Χρυσοστόμου (Πασαδόρος – Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα).

Προπονητής είναι ο Ελλαδίτης Βαγγέλης Κουτουλέας και Βοηθός Προπονητής ο Παύλος Κωνσταντίνου. Την ομάδα θα ακολουθήσουν ο Φυσιοθεραπευτής Γιάννης Κτωρής – Αρχηγός Αποστολής είναι το μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΠΕ Φραγκλίνος Ανδρέου.