Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Επενδύει στην ακαδημία το Τμήμα Πετόσφαιρας

Επενδύει στην ακαδημία το Τμήμα Πετόσφαιρας

 


Επενδύει στην Ακαδημία αγοριών και κοριτσιών το Τμήμα Πετόσφαιρας. Διαβάστε περισσότερα:

Μεγάλη έμφαση δίνει το Τμήμα Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Ακαδημία του, η οποία στοχεύει, πέρα από τη σωστή διαπαιδαγώγηση και εκγύμναση των παιδιών, στην δημιουργία αθλητών ελίτ, που θα μπορέσουν στο μέλλον να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα και την εθνική Κύπρου.

Η Ακαδημία Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δέχεται αγόρια και κορίτσια, από 6 μέχρι 16 χρόνων.

Υπάρχουν τρεις ομάδες κοριτσιών, οι Παγκορασίδες (12-14 χρόνων), Κορασίδες (14-16 χρόνων) και Νεανίδες (16-18 χρόνων), στις οποίες συμμετέχουν πέραν των 30 κοριτσιών. Παρατηρείται μεγάλο ενδιαφέρον από κορίτσια, ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα, για να εγγραφούν στην Ακαδημία Πετόσφαιρας, κάτι που αναμένεται να αυξήσει τον αριθμό συμμετοχής.

Στην κατηγορία αγοριών υπάρχει μόνο ομάδα Νέων (16-18 χρόνων), ωστόσο στόχος του Τμήματος Πετόσφαιρας είναι, άμεσα, ανάλογα και με τις εγγραφές που θα προκύψουν το επόμενο χρονικό διάστημα, όπως προχωρήσει και στη δημιουργία ομάδας Παίδων και Παμπαίδων.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αποτελεί, τα τελευταία χρόνια, την κυρίαρχο δύναμη στο άθλημα της πετόσφαιρας, έχοντας να επιδείξει τρεις συνεχόμενες κατακτήσεις πρωταθλήματος. Επίσης, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μεγάλο αριθμό πετοσφαιριστών στην εθνική ομάδα της Κύπρου.

Για πληροφορίες και εγγραφές στην Ακαδημία Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αποτείνεστε στον έφορο του Τμήματος, κ. Νίκο Στυλιανίδη, στον τηλεφωνικό αριθμό 99650106.