Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Σε πορεία προγραμματισμού ενόψει της νέας σεζόν

Σε πορεία προγραμματισμού ενόψει της νέας σεζόν

 


Οι υποχρεώσεις της πετοσφαιρικής ομάδας ολοκληρώθηκαν πριν μερικές βδομάδες, όμως η δουλειά όσον βρίσκονται πίσω… από τα φώτα τώρα αρχίζει. Το τμήμα που κρατά τη σημαία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ψηλά την τελευταία τριετία, βρίσκεται σε πορεία προγραμματισμού ενόψει της νέας σεζόν. Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός του Τμήματος Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο στόχος που έχει τεθεί είναι η δημιουργία μιας ακόμη πιο ποιοτικής ομάδας, που θα διατηρήσει τα σκήπτρα της στο άθλημα, αλλά και θα προσφέρει περισσότερα θέαμα στον κόσμο.

Οι συζητήσεις με το υφιστάμενο τεχνικό επιτελείο βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και σύντομα θα υπάρξει κατάληξη ως προς το μέλλον της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όσο αφορά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, επιθυμία του Τμήματος είναι να επεκτείνει τη συνεργασία με όλους τους Κύπριους πετοσφαιριστές που βρίσκονταν στο ρόστερ. Από την ερχόμενη βδομάδα, που θα επιστρέψουν στην Κύπρο οι διεθνείς πετοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται στην Ισλανδία για διεθνείς υποχρεώσεις, θα μπει στην τελική του ευθεία αυτό το κεφάλαιο.

Επίσης, ψηλά στις προτεραιότητες βρίσκεται και η προσπάθεια συμπλήρωσης της ομάδας με ξένους πετοσφαιριστές. Το ζήτημα αυτό θα εντατικοποιηθεί, μόλις οριστικοποιηθεί η σύνθεση του προπονητικού επιτελείου της ομάδας μας.

Παράλληλα, η Επιτροπή Πετόσφαιρας αξιολογεί τα οικονομικά δεδομένα του Τμήματος, προκειμένου να καταλήξει στο κατά πόσο θα δηλώσει ή όχι συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η σχετική απάντηση από την ομάδα μας θα πρέπει να δοθεί μέχρι τις 22 Μαΐου. Εάν δεν γίνει εφικτή η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, τότε η ΟΜΟΝΟΙΑ θα συμμετάσχει στο CEV Challenge Cup.

Η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο αναμένεται πως θα ξεκινήσει μέσα στον Αύγουστο, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο συμμετοχής σε τουρνουά στο εξωτερικό.