Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Ποιους θα βρει στο δρόμο της εάν “μετακομίσει” στο CEV Cup

Ποιους θα βρει στο δρόμο της εάν “μετακομίσει” στο CEV Cup

 


Τον αντίπαλο της στο CEV Champions League έμαθε χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ, που θα αντιμετωπίσει την Jedinstvo Bemax Μαυροβουνίου. Πλέον η ομάδα μας γνωρίζει και ποιους θα βρει στο δρόμο της σε περίπτωση αποκλεισμού από τη συγκεκριμένη διοργάνωση, “μετακομίζοντας” στο CEV Cup. Πιο κάτω η ενημέρωση από την ΚΟΠΕ:

Σε περίπτωση αποκλεισμού της πρωταθλήτριας ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τον 2ο γύρο του CEV Champions League τότε θα αγωνιστεί στον 1ο γύρο του CEV Cup ανδρών και θα αντιμετωπίσει την Κροατική ΜΟΚ Ριέκα. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Κροατία το διάστημα 21-23 Νοεμβρίου 2017 και ο επαναληπτικός στην Κύπρο (Ελευθερία) το διάστημα 28-30 Νοεμβρίου 2017.

Σε περίπτωση πρόκρισης τότε θα αντιμετωπίσει την ηττημένη ομάδα του αγώνα Ποσογίλνιτσα (Αυστρία) – Φενερμπαχτσέ (Τουρκία) που θα προκύψει από τον 3ο γύρο του CEV Champions League. Ο 1ος αγώνας θα γίνει το διάστημα 5-7 Δεκεμβρίου 2017 στην Κύπρο (Ελευθερία) και ο επαναληπτικός εκτός έδρας το διάστημα 19-21 Δεκεμβρίου 2017.

Σε περίπτωση που προχωρήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ στο CEV Champions League και αποκλειστεί στον 3ο γύρο, θα αγωνιστεί στον 2ο γύρο (φάση των 32) του CEV Cup ανδρών και θα αντιμετωπίσει την Ελβετική Αμρισβίλ. Ο 1ος αγώνας θα γίνει το διάστημα 5-7 Δεκεμβρίου 2017 στην Ελβετία και ο επαναληπτικός στην Κύπρο (Ελευθερία) το διάστημα 19-21 Δεκεμβρίου 2017.

Σε περίπτωση πρόκρισης στην επόμενη φάση η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αναμετρηθεί με την νικήτρια του αγώνα Κάλτσιτ Κάμνικ (Σλοβενία) – Αζαξιό (Γαλλία). Ο 1ος αγώνας θα γίνει εκτός έδρας το διάστημα 16-18 Ιανουαρίου 2018 και ο επαναληπτικός στην Κύπρο (Ελευθερία) το διάστημα 30 Ιανουαρίου – 1 Φεβρουαρίου 2018.