Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Γιάννης Καλμαζίδης: «Είναι τιμή για εμένα να βρίσκομαι σε αυτόν τον καταξιωμένο...

Γιάννης Καλμαζίδης: «Είναι τιμή για εμένα να βρίσκομαι σε αυτόν τον καταξιωμένο και ιστορικό Σύλλογο»


Η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσίασε το νέο προπονητή της ομάδας, Γιάννη Καλμαζίδη. Ο Ελλαδίτης τεχνικός θα πλαισιώνεται από τους Σάββα Σάββα, που ήταν ο προπονητής της ομάδας μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια και τον Δήμο Φιλιππάτο, ενώ συνεχίζει για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν η στατιστικολόγος, Ζανέτ Σωκράτους.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο επικεφαλής του Τμήματος Πετόσφαιρας, Φώτος Ιωάννου, επεσήμανε: “Καλωσορίζουμε το νέο τεχνικό μας επιτελείο και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα τους προσφέρουμε κάθε δυνατή βοήθεια, για να πετύχουμε το νταμπλ και να κάνουμε το περαιτέρω βήμα στην Ευρώπη. Διαπιστώνουμε με ικανοποίηση ότι οι τρεις τελευταίες κατακτήσεις πρωταθλήματος, έχουν αυξήσει αρκετά την προσέλευση κόσμου στους αγώνες. Πιστεύουμε φέτος, πως με ακόμη καλύτερη πορεία, θα μπορέσουμε να έχουμε τουλάχιστο 1000 άτομα σε κάθε αγώνα και να ζούμε στιγμές όπως στο περσινό Τσάμπιονς Λιγκ, που είχαμε στο γήπεδο 1800 φιλάθλους. Θα υπάρξει αύξηση στον φετινό προϋπολογισμό, μέσα στις δυνατότητες του Συλλόγου, περίπου στα 25% σε σχέση με πέρσι”.

Ακολούθως, τον λόγο πήρε ο προπονητής της πετοσφαιρικής μας ομάδας, Γιάννης Καλμαζίδης: “Ευχαριστώ τον Σύλλογο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που μου έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον και αγάπη, από την πρώτη στιγμή. Είναι τιμή για εμένα να βρίσκομαι σε αυτόν τον καταξιωμένο και ιστορικό Σύλλογο. Ξέρω ότι η ομάδα πετόσφαιρας έχει κάνει μεγάλα βήματα με τον κ. Σάββα στο τιμόνι. Καλούμαστε όλοι μαζί να συνεχίσουμε αυτά τα βήματα και να προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω, να φτάσουμε σε πιο ψηλό επίπεδο. Όλοι θα δουλέψουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Ο αθλητισμός και ιδιαίτερα ο πρωταθλητισμός, δεν είναι μόνο χαρές, αλλά υπάρχουν και οι λύπες. Όσο πιο δυνατοί και ενωμένοι είμαστε, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε σαν προσωπικότητες, σαν ομάδα και σαν Σύλλογος, για να φτάσουμε πιο ψηλά”, ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση και στη συνέχεια, πρόσθεσε: “Τα τρία τελευταία χρόνια είναι πρωταθλήτρια η ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά το κάθε παιχνίδι, ο κάθε τίτλος, ο κάθε στόχος, κερδίζεται με κόπους και δυσκολίες. Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό, διότι οι ομάδες ενισχύονται. Τα Ευρωπαϊκά κύπελλα έχουν μια ιδιαιτερότητα. Μεγάλο κομμάτι είναι οι κληρώσεις και οι διασταυρώσεις. Γι΄ αυτό είναι δύσκολο να θέσεις στόχο συγκεκριμένο. Εμείς καθημερινά θα θέτουμε στόχους, τους οποίους θα επιχειρούμε να υλοποιήσουμε, για να δημιουργήσουμε πιο καλή ομάδα, η οποία θα στοχεύει σε νίκες, διακρίσεις και επιτυχίες. Μέσα από αυτήν τη διαδικασία, αυξάνουμε τις πιθανότητες να πάμε υψηλότερα”.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης, μετά από μια άκρως επιτυχημένη καριέρα στην Ελλάδα, έκανε το βήμα για να συνεχίσει στην Κύπρο. Ο ίδιος σχολίασε: “Είναι πρόκληση για εμένα η παρουσία μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ και στην Κύπρο. Εάν με ρωτούσατε πέρσι, δεν θα έλεγα ότι θα ερχόμουν στην Κύπρο. Όμως, οι ιδέες που έχουν οι άνθρωποι της ομάδας, τα θέλω τα δικά μου και τα θέλω του Συλλόγου, είναι περίπου τα ίδια. Θέλουμε να φτιάξουμε κάτι διαφορετικό, να κάνουμε το επόμενο βήμα”.

Από την πλευρά του, ο συνεργάτης του Γιάννη Καλμαζίδη στο τεχνικό επιτελείο, Δήμος Φιλιππάτος, σημείωσε: “Είναι και για εμένα τομή να είμαι μέλος αυτού του Συλλόγου. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και στο τέλος να χαμογελάμε όπως τώρα”.

Στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας διατηρήθηκε και ο Σάββας Σάββα, ο οποίος σημείωσε: “Οι στόχοι της ομάδας είναι εδώ. Με την βοήθεια του κ. Καλμαζίδη, θα επιδιώξουμε να πάρουμε την ομάδα πιο ψηλά και να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα δουλέψουμε συλλογικά, για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ”.

 

Βίντεο από την παρουσίαση:

 

 

Διάσκεψη παρουσίασης του προπονητή της ομάδας πετόσφαιρας, Γιάννη Καλμαζίδη και του υπόλοιπου προπονητικού επιτελείου

Posted by OmonoiaNews.com on Tuesday, 22 August 2017