Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Δύσκολη έξοδος με ξεκάθαρο στόχο

Δύσκολη έξοδος με ξεκάθαρο στόχο

 


Ποδαρικό με το δεξί θέλει να κάνει στο νέο Πρωτάθλημα η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, που έχει δύσκολη έξοδο απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Η αναμέτρηση της πρεμιέρας θα διεξαχθεί απόψε (20:00, live @Omonoianews) στο κλειστό “Σπύρος Κυπριανού” στη Λεμεσό, όπου οι “πράσινοι” πηγαίνουν για δεύτερη φορά μέσα στη βδομάδα. Προηγήθηκε ο αγώνας Σούπερ Καπ τη Δευτέρα και η νίκη με 3-2 επί του Παφιακού, που έδωσε τον τίτλο στο “τριφύλλι”.

Αχιλλέας Πετρακίδης: «Όσο περνά ο καιρός θα έρχεται η βελτίωση»

Ασφαλώς, η ομάδα μας θα επιδιώξει να την πάρει με καλύτερο σκορ, γιατί ενδεχόμενη επικράτηση με 3-2, αντί 3-1 ή 3-0, δίνει δύο βαθμούς και όχι τρεις. Ο στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι ξεκάθαρος, να πετύχει “καθαρή” νίκη και να μπει νικηφόρα στο “μαραθώνιο”. Ενισχυμένη θα παρουσιαστεί η αντίπαλος, όμως η ομάδα μας γνωρίζει πως από το χέρι της εξαρτάται το αποτέλεσμα, αν παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες της.

Διαβάστε ακόμη: Σύντομα θα δείξουν τις πραγματικές ικανότητες τους

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ, τόσο ο προπονητής, αλλά και οι παίκτες, όπως και οι παράγοντες, τονίζουν πως η ομάδα μας δεν είναι απολύτως έτοιμη ακόμη. Τα επίπεδα ετοιμότητας αναμένεται σύντομα να ανεβούν, ενώ θα χρειαστεί και λίγος χρόνος για να υπάρξει ομοιογένεια, αφού έγιναν αρκετές προσθήκες. Πάντως, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, αφού οι υποχρεώσεις “τρέχουν” και πέραν του πιο πάνω αγώνα, σε πέντε μέρες είναι προγραμματισμένο το ματς για το CEV Champions League.