Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Με μέταλλο και χαρακτήρα Βασίλισσας

Με μέταλλο και χαρακτήρα Βασίλισσας

 


Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε τις υποχρεώσεις της στη φετινή σεζόν η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι λεβέντες του φιλέ έδειξαν ξανά μέταλλο και χαρακτήρα νικητή, φτάνοντας στην 4η κατάκτηση Σούπερ Καπ και μάλιστα συνεχόμενη. Παρότι έμειναν πίσω στα σετ με 0-2 οι “πράσινοι”, όταν βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο τα έδωσαν όλα πετυχαίνοντας τη μεγάλη ανατροπή.

Στα πρώτα δύο σετ φάνηκε κάποιο πρόβλημα στην ομοιογένεια, φυσικό ακόλουθο των νέων προσθηκών, όμως στη συνέχεια οι παίκτες μας άλλαξαν την εικόνα. Η ανατροπή ήρθε γιατί οι πετοσφαιριστές είχαν τεράστια ψυχικά αποθέματα και διότι έβγαλαν στο γήπεδο εμπειρία και χαρακτήρα πρωταθλητή, στοιχεία που έχει το τμήμα εδώ και μερικά χρόνια.

Τα μικρά προβλήματα που παρουσιάστηκαν, θα δουλευτούν τις επόμενες μέρες για να αντιμετωπιστούν. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει τη Νέα Σαλαμίνα την Παρασκευή για την πρεμιέρα και με τη σημερινή ένεση που πήρε, θα γίνει καλύτερη προετοιμασία για να ρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ξεκάθαρες επί του πιο πάνω θέματος ήταν και οι τοποθετήσεις του Μαρίνου Στυλιανίδη. «Από την κόλαση στον παράδεισο. Στα πρώτα δύο σετ ήμασταν αδικαιολόγητοι. Φάνηκαν κάποια προβλήματα ομοιογένειας, τέλος καλό όλα καλά. Ελπίζω να είμαστε πιο έτοιμοι με τη Σαλαμίνα για να μπούμε με το δεξί», δήλωσε με το τέλος του Σούπερ Καπ.