Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Ο πήχης ανεβαίνει, το ίδιο και η ένταση!

Ο πήχης ανεβαίνει, το ίδιο και η ένταση!

 


Το είπαμε ξανά. Κάθε χρονιά που περνάει, η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ έχει στόχο να βάζει τον πήχη λίγο ψηλότερα από την προηγούμενη. Η ομάδα μας κέρδισε χθες την Jedinstvo Bemax και έκλεισε εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό του CEV Champions League. Βρίσκεται δηλαδή ένα βήμα πριν από το υψηλότερο επίπεδο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του αθλήματος και παρότι το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει κατακόρυφα, αυτή η ομάδα δεν τρομάζει πουθενά.

Για τον χθεσινό αγώνα δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι καλύτερη σαν ομάδα και με εξαίρεση τα σετ που αντιμετώπισε πιο χαλαρά (ειδικά το 4ο αφού είχε καθαρίσει την πρόκριση) το έδειξε. Πλέον βλέπουμε Jastrzębski Węgiel, μια ομάδα από μια πανίσχυρη σχολή στην πετόσφαιρα, όπως την πολωνική. Η Jastrzębski μπορεί να μην έχει την ποιότητα στο ρόστερ που έχουν οι ZAKSA Kędzierzyn-Koźle και PGE Skra Bełchatów, αλλά δεν παύει να είναι πολύ υψηλού επιπέδου ομάδα.

Αν είναι κάτι που απέδειξε πάντως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πως στα δύσκολα φτιάχνεται. Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποια ομάδα θα προκριθεί στην επόμενη φάση, είμαστε σίγουροι όμως πως η δική μας ετοιμάζεται να βάλει δύσκολα στους αντίπαλους. Στις 8 Νοεμβρίου, με τον κόσμο της στο πλάι της, θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να βάλει τα θεμέλια πρόκρισης και στις 12 του ίδιου μήνα στην Πολωνία, θα πάει για να καταθέσει τη ψυχή της.