Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Η ΟΜΟΝΟΙΑ της καρδιάς ονειρεύεται…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ της καρδιάς ονειρεύεται…

 


Η μεγάλη μέρα έφτασε για την πετοσφαιρική μας ομάδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ της καρδιάς υποδέχεται σήμερα (18:45, live @OmonoiaNews) στο Στάδιο Ελευθερία την Jedinstvo Bemax Μαυροβουνίου στο πλαίσιο του β’ γύρου του CEV Champions League και θέλει με καθαρή νίκη να αποκτήσει σαφές προβάδισμα πρόκρισης, ενόψει και του εκτός έδρας επαναληπτικού. Κουβαλώντας πλέον αρκετές εμπειρίες αφού τα τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα της έδωσαν το δικαίωμα να παίζει κάθε χρόνο στην Ευρώπη, νιώθει δυνατή και έτοιμη για το μεγάλο βήμα.

Για αυτή την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν χρειάζονται άλλωστε ιδιαίτερες συνθήκες. Ένα τμήμα που πριν μερικά χρόνια κινούταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας λόγω οικονομικών προβλημάτων, έφτασε να είναι μόνιμα εγχώριος πρωταθλητής και να θέτει τον πήχη ένα βήμα πιο ψηλά κάθε φορά που παίζει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του αθλήματος. Και σήμερα ετοιμάζεται, πιο έμπειρο από ποτέ, να προσθέσει άλλη μια σελίδα στη χρυσή του ιστορία. Με τους ρυθμούς που δουλεύει το τμήμα, μέχρι την επόμενη, αλλά για την ώρα συγκεντρωνόμαστε στο έργο.

Είναι καθήκον και υποχρέωση όλων μας, να ονειρευτούμε μαζί με την πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι το τμήμα που κρατάει τη σημαία ψηλά τα τελευταία χρόνια και φέρνει τίτλους, διακρίσεις στο σωματείο μας. Με τον 7ο παίκτη στο πλάι της, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει περισσότερες πιθανότητες να πετύχει το στόχο της. Όλοι στο Ελευθερία σήμερα λοιπόν, ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ.