Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Πανέτοιμοι να προσθέσουν ακόμη ένα τρόπαιο στη συλλογή τους

Πανέτοιμοι να προσθέσουν ακόμη ένα τρόπαιο στη συλλογή τους

 


ΟΜΟΝΟΙΑ και Παφιακός κοντράρονται απόψε στις 20:15 (live @OmonoiaNews.com & AlfaSports WebTV) με φόντο τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Οι “πράσινοι” ως Πρωταθλητές αντιμετωπίζουν την Κυπελλούχο ομάδα της Πάφου στο Σούπερ Καπ, που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Απόλλων στη Λεμεσό. Ενισχυμένο το “τριφύλλι”, πάει στο ματς ετοιμοπόλεμο και έχοντας στο μυαλό μόνο τη νίκη. Οι λεβέντες του φιλέ θέλουν να προσθέσουν ακόμη ένα τρόπαιο στη συλλογή τους και είναι στο χέρι τους να το πετύχουν.

Δυστυχώς, μετά τις αποφάσεις που πάρθηκαν, το παιχνίδι θα διεξαχθεί μπροστά σε λιγοστό κοινό. Παρά την απουσία του… 7ου παίκτη, η ομάδα μας θα τα δώσει όλα για την κούπα και να δώσει χαρά έστω από μακριά στον Πράσινο Λαό. Οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία του “τριφυλλιού” δηλώνουν πανέτοιμοι να τα καταφέρουν.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Ανδρέας Κωνσταντινίδης και Χρίστος Μαϊφόσιης. Επόπτες ορίστηκαν οι Ν. Αντωνίου και Σ. Σταύρου. Σημειωτές θα είναι οι Π. Θεοδώρου και Ε. Ευαγγελίδου, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Γ. Σοφοκλέους.