Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Δεν σταματά, βλέπει μπροστά

Δεν σταματά, βλέπει μπροστά

 


Το εμπόδιο της Jastrzebski Wegiel αποδείχθηκε ανυπέρβλητο για την ομάδα μας, που έχασε ψες από τους Πολωνούς με 0-3. Ο αντίπαλος προέρχεται από μια σχολή σαφώς ανώτερη από την κυπριακή (η Εθνική Πολωνίας ήταν Παγκόσμια Πρωταθλήτρια το 2012 και τρίτη στην Ευρώπη το 2015) και σίγουρα το έργο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν δύσκολο ευθύς εξαρχής. Κι όμως, στο πρώτο σετ, δεν φάνηκε να υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο αντιπάλων. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κοίταξε στα μάτια τη σπουδαία αντίπαλο της.

Ενδεχομένως στο τέλος της ημέρας να μας στοίχισε και ο τρόπος που χάθηκε το πρώτο σετ. Η ομάδα μας επέστρεψε από το 21-24, μπήκε μπροστά 25-24 kai 26-25, έχασε όμως δυο set ball και εν τέλη το σετ με 26-28. Ψυχολογικά, ήταν ότι χειρότερο για τους παίκτες μας, που σαφώς επηρεασμένοι έχασαν με κατεβασμένα τα χέρια το δεύτερο σετ και έμειναν από ψυχικά αποθέματα στα μέσα του τρίτου. Κρίμα γιατί μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο από το ματς.

Αν είναι κάτι πάντως που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα σταματήσει εδώ. Δεν ξέρει πως να σταματά άλλωστε, κάποιες φορές κερδίζει, κάποιες φορές μαθαίνει και προχωρά. Αυτή τη φορά ήρθε μάθημα και είμαστε βέβαιοι πως από τον επαναληπτικό κιόλας, θα εμφανιστεί πιο σοφή και πιο έτοιμη. Από αυτή την ομάδα όλα να τα περιμένετε!