Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Το ευρωπαϊκό ταξίδι δεν τελειώνει εδώ…

Το ευρωπαϊκό ταξίδι δεν τελειώνει εδώ…

 


Μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να γνώρισε αποκλεισμό απόψε, όμως το ευρωπαϊκό της ταξίδι δεν τελειώνει εδώ… Η πετοσφαιρική μας ομάδα ναι μεν δεν θα συνεχίσει στο CEV Champions League μετά τη δεύτερη ήττα από τη Jastrzebski Wegiel, αλλά οι υποχρεώσεις της δεν σταματούν. Πλέον, οι “πράσινοι” μεταφέρονται σε άλλη διοργάνωση, το CEV Cup, όπου θα ξεκινήσουν από το β’ γύρο. Μάλιστα, ο αντίπαλος έχει γίνει ήδη γνωστός και πρόκειται για την Ελβετική Αμρισβίλ.

Περισσότερες πληροφορίες για τον αντίπαλο και τις επερχόμενες αναμετρήσεις θα γράψουμε τις επόμενες μέρες. Τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι πως ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί μεταξύ 5 με 7 Δεκεμβρίου στην Ελβετία και ο επαναληπτικός στο “Ελευθερία” στις 19, 20 ή 21 του ίδιου μήνα.

Δεν προτρέχουμε, αλλά πρέπει να αναφερθεί πως εάν η ΟΜΟΝΟΙΑ καταφέρει να προκριθεί στο γ’ γύρο του CEV Cup τότε θα βρει απέναντι της μια εκ των Κάλτσιτ Κάμνικ από τη Σλοβενίας και Αζαξιό από τη Γαλλία. Το ζευγάρι της ομάδας μας με τους Ελβετούς βγήκε δεύτερο, έτσι το πρώτο ματς θα διεξαχθεί εκτός έδρας (16-18 Ιανουαρίου 2018) και ο επαναληπτικός στην Κύπρο (30 Ιανουαρίου-1 Φεβρουαρίου 2018).