Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Εξ αναβολής εμπόδιο για να βρεθεί στην κορυφή

Εξ αναβολής εμπόδιο για να βρεθεί στην κορυφή

 


Την Αναγέννηση στη Δερύνεια αντιμετωπίζει απόψε (20:00, live @OmonoiaNews.com) η ΟΜΟΝΟΙΑ, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας. Η ομάδα μας εάν κερδίσει με καθαρό σκορ (3-0 ή 3-1) θα ανέβει στην κορυφή, εκεί όπου θα ισοβαθμεί με τον Παφιακό. Απέναντι της όμως έχει ένα δύσκολο… εμπόδιο και μάλιστα εκτός έδρας, όμως το φαβορί για τη νίκη παραμένει το “τριφύλλι”, από το οποίο θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα.

Οι “πράσινοι” γνωρίζουν πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να έχουν απώλειες βαθμών, είτε μέσω νίκης με σκορ 3-2 σετ, είτε με ήττας, γι’ αυτό είναι πανέτοιμοι με κάθε σοβαρότητα να μπουν στο παρκέ και να κάνουν το καθήκον τους. Η κούραση λόγω των ευρωπαϊκών αγώνων δεν αποτελεί δικαιολογία και θα πρέπει να τα δώσουν όλα στο ματς για να φύγουν με το “τρίποντο” στις αποσκευές τους. Στην προετοιμασία για το παιχνίδι η τεχνική ηγεσία τόνισε σε όλους πως πρέπει να δουν τον αντίπαλο χωρίς ίχνος υποτίμησης και αυτό αναμένεται να πράξουν.

Πέραν του σημερινού ματς, δεν υπάρχει κάποιο άλλο στο πρόγραμμα της ημέρας, με τις υπόλοιπες ομάδες να απολαμβάνουν το ρεπό τους. Την ερχόμενη Παρασκευή έχουμε φινάλε στον α’ γύρο της κανονικής διάρκειας, με το αιώνιο ντέρμπι να δεσπόζει στο πρόγραμμα. Για την ΟΜΟΝΟΙΑ θα ακολουθήσουν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, όπου για το CEV Cup αντιμετωπίζει την Ελβετική Amriswil.

Η βαθμολογία του Πρωταθλήματος, με μοναδική εκκρεμότητα το αποψινό ματς: