Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Για άλλη μια χρυσή σελίδα!

Για άλλη μια χρυσή σελίδα!

 


Είναι ξεκάθαρο πως τα τελευταία 4 χρόνια η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ έχει βάλει τον εαυτό της σε μονοπάτια που καμία άλλη κυπριακή ομάδα δεν κατάφερε να μπει. Κάθε φορά που θέτει ένα στόχο, τον πετυχαίνει και μετά βάζει τον πήχη ψηλότερα. Βρίσκεται πλέον στο υψηλότερο σημείο που τον έβαλε ποτέ κυπριακή ομάδα, αλλά η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν τρομάζει! Μετράει τα βήματα της και ετοιμάζεται να υπερβεί άλλο ένα εμπόδιο, να γράψει άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της.

Η ομάδα μας υποδέχεται σήμερα στις 20:00 (live omonoianews.com) την πολωνική Γιαστρέμπσκι, η οποία θεωρείται μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρωπαϊκής πετόσφαιρας, για τον τρίτο γύρο του CEV Volleyball Champions League. Ξέρει πως το ματς είναι δύσκολο, αλλά ξέρει και πόσο μεγάλη είναι η πρόκληση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ την βρίσκει στα δύσκολα, είναι φτιαγμένη από μέταλλο ανθεκτικό και είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στο μεγάλο της στόχο. Μπορεί να τα καταφέρει, αρκεί να πλησιάσει το τέλειο παιχνίδι!

Ο αγώνας πέραν από το omonoianews.com θα μεταδοθεί τηλεοπτικά και από τη Cytavision κανάλι 6. Θα ήταν προτιμότερο βέβαια, όλοι όσοι έχουν τη δυνατότητα να είναι σήμερα στο Στάδιο Ελευθερία, στο πλευρό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ της καρδιάς! Πάμε γερά λεβέντες του φιλέ!