Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ «Οι στόχοι είναι οι ίδιοι, με όποιον και να παίζουμε»

«Οι στόχοι είναι οι ίδιοι, με όποιον και να παίζουμε»

 


Δύο πολύ σημαντικούς αγώνες σε διάστημα έξι ημερών καλείται να δώσει η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, που την προσεχές Παρασκευή αντιμετωπίζει τον Παφιακό και την ερχόμενη Τετάρτη την Jastrzebski Wegiel. Το πρώτο αφορά την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, ενώ το δεύτερο τον 3ο γύρο του CEV Champions League, με αμφότερες τις δύο αναμετρήσεις να διεξάγονται στο “Ελευθερία”, έδρα της ομάδας μας.

Στο πράσινο στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία και για τα δύο ματς, ενώ το κλίμα μετά τις συνεχόμενες επιτυχίες είναι σε ψηλά επίπεδα. Αυτό αναφέρει και σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα ο Κυριάκος Αδάμου, που τόνισε πως στόχος και στα δύο παιχνίδια είναι η νίκη. Ο πετοσφαιριστής της ομάδας μας κάλεσε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο κλειστό, να στηρίξει τις προσπάθειες των αθλητών του συλλόγου και να αποτελέσει τον 7ο παίκτη!

Για την αναμέτρηση με τον Παφιακό τόνισε: «Βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο. Σε αυτή την φάση η ομάδα καλείται να δώσει 3 συνεχόμενα σημαντικά παιχνίδια. Όσο και αν θέλουμε να το κρύψουμε στο πίσω μέρος του μυαλό μας είναι η Ευρώπη όμως ο Παφιακός είναι βασικός συνδιεκδικητής του τίτλου και για την ώρα πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτόν. Αν όλα πάνε καλά στον αυριανό αγώνα θα έχουμε πλεονέκτημα και την Τετάρτη σε θέμα ψυχολογίας».

Για την αναμέτρηση με την Jastrzębski, σημείωσε: «Πρέπει να υπερβάλουμε εαυτό. Στο βόλεϊ πρέπει να εκμεταλλεύεσαι τις καλές σου στιγμές και εμείς αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε καλή φόρμα. Θέλουμε να έχουμε μια καλή ροή μέσα στον αγώνα και να διεκδικήσουμε ότι παραπάνω μπορούμε. Σε κάθε αγώνα τα δεδομένα είναι διαφορετικά και εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις που έχει ένα τέτοιο ματς. Οι στόχοι είναι οι ίδιοι, με όποιον και να παίζουμε. Δεν υπάρχει υπέρμετρος ενθουσιασμός από τις επιτυχίες. Θέλουμε να προχωράμε βήμα-βήμα και να μεγαλώνουμε τον Σύλλογο».

Ο Κυριάκος Αδάμου απεύθυνε επίσης κάλεσμα στον κόσμο και για τις δύο αναμετρήσεις: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και αύριο και την Τετάρτη. Η παρουσία του είναι σημαντικό στήριγμα για εμάς. Το αυριανό ματς ας γίνει η απαρχή για την Τετάρτη. Με τον κόσμο δίπλα μας μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Θεωρώ ότι τα 1000 εισιτήρια που είναι ο ελάχιστος στόχος για τον ευρωπαϊκό αγώνα είναι λίγα για τον μεγάλο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πως θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας».