Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Με προορισμό την Πολωνία για τον ευρωπαϊκό επαναληπτικό

Με προορισμό την Πολωνία για τον ευρωπαϊκό επαναληπτικό

 


Με τίτλο “στην Πολωνία με στόχο το καλύτερο η ΟΜΟΝΟΙΑ” το ρεπορτάζ από την την ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ, ενόψει του ευρωπαϊκού επαναληπτικού της ομάδας μας. Διαβάστε το κείμενο:

Στην Πολωνία και στην πόλη Wegiel αναχωρεί η ΟΜΟΝΟΙΑ την Παρασκευή στις 20:00 όπου την Κυριακή στις 18:30 (ώρα Κύπρου – απευθείας Cytavision) αντιμετωπίζει την Jastrebski Wegiel στο δεύτερο αγώνα του τρίτου γύρου του Champions League και στον επαναληπτικό του 0-3 στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία».

Οι «πράσινοι» θα προπονηθούν το Σάββατο στη «Ηala Sportowa» όπου θα γίνει ο αγώνας της Κυριακής. Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Αχ. Πετρακκίδης, Αυγ. Σαββίδης, Σωτ. Πετρακκίδης, Π. Γκούζμαν, Ανδρ. Σαββίδης, Χρ. Αντωνιάδης, Χρ. Προδρόμου, Αγγ. Αλεξίου, Μ. Παπαχριστοδούλου, Σ. Μπάγκρεϊ, Μ. Σιντιμπέ και Φέλιξ.

Την προπονητική ομάδα αποτελούν οι Γιάννης Καλμαζίδης, Σάββας Σάββα και Δημοσθένης Φιλιππάτος και η στατιστικολόγος Ζανέτ Τζωρτζή. Αρχηγός αποστολής είναι ο αρχηγός του πετοσφαιρικού τμήματος Φώτος Ιωάννου. Η επιστροφή στην Κύπρο είναι ορισμένη το βράδυ της Δευτέρας 13 Νοεμβρίου 2017.

Η πόλη Wegiel είναι κοντά στη γνωστή πόλη Κατοβίτσε και η ομάδα της Wegiel έχει ρεκόρ στην πολωνική Plus Liga τέσσερεις νίκες και τέσσερεις ήττες.