Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Να μην τιμωρήσουμε αυτούς που κρατάν ψηλά τα λάβαρα

Να μην τιμωρήσουμε αυτούς που κρατάν ψηλά τα λάβαρα

 


Δίχως αμφιβολία η ψυχολογία του ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ περνάει μέσα από τα αποτελέσματα της ποδοσφαιρικής ομάδας. Αυτή έκανε το σύλλογο μεγάλο και τρανό, με αυτήν δέθηκε ο μέσος οπαδός της. Φυσιολογικό είναι λοιπόν οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ να παρουσιάζονται χολωμένοι, προδομένοι, απογοητευμένοι, αφού οι προσδοκίες μέχρι στιγμή δεν υλοποιούνται. Εκείνο που ζητάμε είναι να μην τιμωρηθεί η ομάδα πετόσφαιρας για αυτό, γιατί θα είναι άδικο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει δώσει ραντεβού με την ιστορία, αφού αύριο αντιμετωπίζει την πολωνική Jastrzębski Węgiel, στα πλαίσια του γ’ γύρου στο CEV Champions League. Ο αντίπαλος είναι έμπειρος και προέρχεται από μια πανίσχυρη σχολή στο άθλημα της πετόσφαιρας. Για να καταφέρει λοιπόν να πάρει αποτέλεσμα που θα της επιτρέπει να ελπίζει πως στον επαναληπτικό στις 12 του Νοέμβρη θα προκριθεί, πρέπει να ελέγξει όλες τις λεπτομέρειες. Μια πολύ σημαντική, είναι να έχει τον 7ο παίκτη στο πλευρό της.

Αν το Ελευθερία καταστεί καυτή έδρα, οι πιθανότητες μας για διάκριση αυξάνονται. Η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ αξίζει την στήριξη μας, αξίζει να παίζει σε γεμάτα γήπεδα. Ας κάνουμε το καθήκον μας, όπως το κάνουν οι αθλητές μας εδώ και χρόνια και να τους τιμήσουμε με την παρουσία μας.