Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Γιαστρέμπσκι – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-0

Γιαστρέμπσκι – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-0

 


Την ήττα γνώρισε και στον επαναληπτικός αγώνας για τον τρίτο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ πετόσφαιρας η ομάδα μας. Οι πράσινοι έχασαν απόψε από την Γιαστρέμπσκι Πολωνίας με 3-0 (25-17, 25-19, 25-16) και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα στη Λευκωσία, έμειναν εκτός συνέχειας του Τσάμπιονς Λγκ, όχι όμως εκτός Ευρώπης. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα συνεχίσει την πορεία της στο CEV Cup.

Το ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ:  Για άλλη μια φορά η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε το καθήκον της απέναντι στη μεγάλη αντίπαλό της Jastrebski Wegiel από την Πολωνία αλλά υπέκυψε στην ανωτερότητα των αντιπάλων χάνοντας και τον επαναληπτικό με 3-0 σετ. Πλέον η προσοχή των «πρασίνων» στρέφεται αρχικά στις εγχώριες διοργανώσεις και στη συνέχεια στους αγώνες του CEV Cup αφού οι πρωταθλητές συνεχίζουν την ευρωπαϊκή τους πορεία. Ο αγώνας στη σάλα της Jastrebski που διήρκεσε μια ώρα και 25 λεπτά ήταν γιορτή για το βόλεϊ.

H ΟΜΟΝΟΙΑ με την έναρξη του πρώτου σετ έμεινε κοντά στο σκορ 06-04 αφού επιχείρησε να ελέγξει τη δύναμη των Πολωνών στο φιλέ ωστόσο οι γηπεδούχοι ξέφυγαν με 12-08. Οι «πράσινοι» έκαναν την προσπάθειά τους, αλλά το μπλοκ των Πολωνών με Μουζάι και Ντε Ρόκο ήταν απροσπέλαστοο και ξέφυγαν 20-14. Η προσπάθεια των παικτών του Καλματζίδη συνεχίστηκε αλλά ένα λάθος των Σιντιμπέ – Αλεξίου και ο Μουζάι τέλειωσαν το σετ σε 28 λεπτά και 25-17 για την Jastrebski.

Ξεκίνησε εκπληκτικά αλλά…
Eεκπληκτικά ξεκίνησε το δεύτερο σετ η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι «πράσινοι» προσαρμόστηκαν στην εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι Πολωνοί και με τον Σιντιμπέ κατάφεραν να πάνε στο πρώτο τεχνικό τάιμ –άουτ μπροστά με 08-07. Η ομάδα μας κρατήθηκε στο προβάδισμα 10-09, αλλά τα φονικά σερβίς του Ντέ Ρόκο και τα καρφώματα του Ροντρίγκο Γκουριόκα έδωσαν το προβάδισμα στην Jastrebski.14-11. Oι Πολωνοί πήραν τα πάνω τους και με κορυφαίο στο στάδιο αυτό τον πανύψηλο Μπόρουτς κυριάρχησαν στο φιλέ και κέρδισαν 25-19 σε 27 λεπτά αυξάνοντας σε 2-0 το σκορ.

Oι «πράσινοι» στο τρίτο σετ έκαναν φοβερή προσπάθεια αφού αν και έμειναν πίσω στο σκορ έγιναν «στενός κορσές» της Jastrebski 13-12 εκμεταλλευόμενοι την καλή κατάσταση και τα τελειώματα του Σιντιμπέ. Η κλάση των Πολωνών ήταν καθοριστική σε κρίσιμα σημεία και με άσσο του πασαδόρου της Εθνικής Γερμανίας Λούκας Κάμπα εξασφάλισαν προβάδισμα πέντε πόντων 18-13. Oι Πολωνοί κατάφεραν να πάρουν το σετ με 25-16 σε 25 λεπτά και τον αγώνα με 3-0 σετ.

Πιο κάτω η εξέλιξη του σκορ:

Δείτε εικόνες από την αναμέτρηση:

*Οι φωτογραφίες είναι από την επίσημη σελίδα της Πολωνικής ομάδας.