Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ «Θεωρητικά είναι εύκολο παιχνίδι, που απαιτεί όμως σοβαρότητα»

«Θεωρητικά είναι εύκολο παιχνίδι, που απαιτεί όμως σοβαρότητα»

 


Μετά από τρεις σερί ήττες, μια σε Πρωτάθλημα και δύο στο CEV Champions League, η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να επιστρέψει στις νίκες. Επόμενος αντίπαλος η Ολυμπιάς Φρενάρου εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Ο αποκλεισμός από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της πετόσφαιρας δεν επηρέασε τους “πράσινους”, που μάλιστα συνεχίζουν την ευρωπαϊκή τους πορεία στο CEV Cup. Ασφαλώς, στην ομάδα μας θέλουν να τα αφήσουν όλα πίσω τους, νικώντας την Παρασκευή.

Για το προσεχές παιχνίδι μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο λίμπερο της ομάδας, Μαρίνος Παπαχριστοδούλου. Στο αρχικό του σχόλιο είπε: «Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με την Ολυμπιάς. Θεωρητικά είναι εύκολο παιχνίδι, που απαιτεί όμως σοβαρότητα. Πρέπει να αποδείξουμε πως είμαστε το φαβορί και να κερδίσουμε. Ακολούθως, έρχεται δύσκολο πρόγραμμα, δεν θα επωφεληθούμε ούτε της διακοπής την επόμενη εβδομάδα, καθώς θα δώσουμε τον εξ αναβολής αγώνα και μετά θα πάμε Ελβετία για το Ευρωπαϊκό».

Για τον αποκλεισμό από το Champions League, ο Κύπριος διεθνής πετοσφαιριστής σημείωσε: «Φάνηκε η ανωτερότητα του αντιπάλου. Εμείς κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, η οποία ωστόσο δεν ήταν αρκετή. Συνεχίζουμε στο CEV Cup, έχοντας ποιο πολλές πιθανότητες αυτή της φορά απέναντι στην Ελβετική ομάδα, καθώς φαίνεται ότι είναι κοντά στο δικό μας επίπεδο».

Για τον κόσμο ανέφερε: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και στα παιχνίδια πρωταθλήματος, όπως ήταν στα Ευρωπαϊκά. Θα δώσουμε τα πάντα για να του προσφέρουμε και φέτος πολλές χαρές».