Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Απόψε είναι η βραδιά τους!

Απόψε είναι η βραδιά τους!

 


Πολύ σημαντικό αγώνα δίνει απόψε η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ και είναι υποχρέωση όλων να στηρίξουμε αυτούς που κρατούν τη σημαία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ψηλά. Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι αφορά τη διοργάνωση CEV Cup και πρόκειται για τον επαναληπτικό του παιχνιδιού στην Ελβετία με αντίπαλο την Άμρισβιλ, όπου η ομάδα μας έχασε με 3-0 αλλά το σκορ την αδικεί.

Ή καλύτερα οι πετοσφαιριστές μας αδίκησαν τους εαυτούς τους γι’ αυτό και θέλουν να επανορθώσουν, αυτή τη φορά με τον κόσμο στο πλευρό τους. Η ομάδα μας για να έχει ελπίδες πρόκρισης χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1 για να οδηγήσει τον αγώνα στο golden set.

«Πιστεύω στη δύναμη και στην αποφασιστικότητα που θα δείξουμε. Αν μπούμε δυνατά και δώσουμε το μήνυμα στον αντίπαλο πως δεν πτοηθήκαμε από το 3-0 της Ελβετίας, έχουμε πιθανότητες. Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε το πρώτο σετ», δήλωσε ο Αχιλλέας Πετρακίδης για τον αγώνα.

Αυτή η ΟΜΟΝΟΙΑ δικαιούται ένα γεμάτο “Ελευθέρια”. Ο κόσμος με τη φωνή και τα χειροκροτήματα, η ομάδα με την ποιότητα και την ψυχή της, για να βάψουμε την πρόκριση πράσινη. Ραντεβού στο κλειστό στις 20:00!