Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Εβδομάδα Ευρώπης για την ΟΜΟΝΟΙΑ

Εβδομάδα Ευρώπης για την ΟΜΟΝΟΙΑ

Βαλίτσες για Ελβετία ετοιμάζει η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας αναχωρεί για Ζυρίχη ξημερώματα Τρίτης, μιας και την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Άμρισβιλ, στην ομώνυμη πόλη. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στα πλαίσια του β’ γύρου του CEV Cup. Όσον αφορά τώρα τον επαναληπτικό, θα διεξαχθεί στις 20 Δεκεμβρίου στη Λευκωσία και το Στάδιο Ελευθερία, αλλά ας μην προτρέχουμε. Για την ώρα το μυαλό είναι στραμμένο στο πρώτο ματς.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει καταρχάς να απολαύσει την εμπειρία. Από κει και πέρα βέβαια, είναι δύσκολο να μιλάμε για φαβορί και αουτσάιντερ μέχρι να δούμε τους Ελβετούς στο γήπεδο. Το βέβαιο είναι πως η ομάδα μας με τις εμπειρίες που μάζεψε όλα αυτά τα χρόνια και με τη ποιότητα που διαθέτει στο ρόστερ της, μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση. Πάει στην χώρα της κεντρικής Ευρώπης εντελώς ακομπλεξάριστη, έχοντας πίστη στις δυνάμεις γης για να βάλει γερές βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Με την αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα ταξιδέψει και το Omonoianews.com. Η σελίδα μας θα σας μεταφέρει την όλη εμπειρία και την προσπάθεια της ομάδας μας από το γήπεδο.