Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Ήττα με σκορ που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς

Ήττα με σκορ που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς

 


Την ήττα με 3-0 γνώρισε στο Άμρισβιλ από την τοπική ομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV Cup. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί σε δύο εβδομάδες (Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου) στη Λευκωσία, εκεί όπου η ομάδα μας θέλει νίκη με 3-0 ή 3-1 για να στείλει το ματς στο golden set και να κριθεί εκεί το εισιτήριο για τους “16” της διοργάνωσης. Οι “πράσινοι” θα τα δώσουν όλα και με τη συμπαράσταση των οπαδών τους θα παλέψουν για πρόκριση.

Όσον αφορά στο αποψινό αποτέλεσμα, σε καμία μα καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού. Αν το πρώτο σετ χάθηκε γιατί η αντίπαλος ήταν καλύτερη, στο δεύτερο και το τρίτο μπορούμε να πούμε πως η ομάδα μας… αυτοκτόνησε. Οι “πράσινοι” του φιλέ παρουσιάστηκαν έτοιμοι για την ισοφάριση στο δεύτερο σετ και μάλιστα είχαν τέσσερις συνεχόμενες ευκαιρίες και πέντε συνολικά για να το πάρουν, αλλά τις σπατάλησαν. Στο τελευταίο σετ που παίχτηκε, πάλι η ομάδα μας ήταν μπροστά στο σκορ κατά την μεγαλύτερη διάρκεια του, αλλά οι γηπεδούχοι πέρασαν στο κρισιμότερο σημείο μπροστά και ήρθε το άδικο 3-0.

Το λέμε με κάθε βεβαιότητα: εάν στον επαναληπτικό η ΟΜΟΝΟΙΑ παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες θα προκριθεί. Οι παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη δεν πίστευαν στο τέλος του αγώνα πως έχασαν με 3-0, όμως δεν αποχώρησαν από τον αγώνα με σκυμμένα κεφάλια. Όλοι έχουν πίστη για το επιθυμητό αποτέλεσμα στον επαναληπτικό, ζητώντας τη συμπαράσταση του 7ου παίκτη.

Βίντεο και φωτογραφίες από τους Ελβετούς: