Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Καλμαζίδης: «Νιώθουμε ότι μπορούμε. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Καλμαζίδης: «Νιώθουμε ότι μπορούμε. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

 


Η παραδοχή του προπονητή ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ πλήρωσε σε μεγάλο βαθμό την κακή υποδοχή της, παρόλο που δεν ήταν μόνο αυτό το πρόβλημα στο ματς με την Άμρισβιλ, τα λέει όλα. «Η ζημιά έγινε στην υποδοχή. Παρόλο που δεν θέλω να βρίσκω δικαιολογίες, επηρέασε και το γήπεδο που ήταν πολύ χαμηλό», ανέφερε αρχικά στο «Goal» ο Γιάννης Καλμαζίδης.

Του Κώστα Καλλή / goal.philenews.com

Όσο για την εικόνα του αγώνα, είπε: «Στο πρώτο σετ, δυστυχώς, παρουσιαστήκαμε απροετοίμαστοι. Στο δεύτερο, ξεπεράσαμε το σοκ, σερβίραμε καλύτερα και βάλαμε πίεση στη δική τους υποδοχή. Δυστυχώς, όμως, αν και προηγηθήκαμε με 24-20 δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να τελειώσουμε το σετ. Πάθαμε black out, κάτι που δεν έπρεπε να επιτρέψουμε. Έπρεπε κάποιος να πάρει την ομάδα στους ώμους του και να τελειώσει το σετ. Στο τρίτο σετ μπήκαμε καλά. Στην πορεία και από 2/3 του σετ και έπειτα μας κυρίευσε και πάλι το άγχος και χάσαμε».

Ακολούθως, ο Ελλαδίτης προπονητής εξέφρασε την πίστη ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου στο «Τάσσος Παπαδόπουλος / Ελευθερία». Αφού τόνισε ότι όλοι αισθάνονται απογοητευμένοι, υπογράμμισε: «Νιώθουμε ότι μπορούμε. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Η Άμρισβιλ είναι μια ομάδα στο επίπεδό μας και πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες. Η πρόκριση, κάτι που σας είπα και πριν το ματς, θα κριθεί στο δεύτερο παιχνίδι στην Κύπρο».

Ακόμη, πρόσθεσε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. «Χρειάζεται συνοχή, ικανότητα και ανταγωνισμός, στοιχεία τα οποία αποκτούμε μέσα από τα παιχνίδια. Μπορούμε να αποδώσουμε πολύ καλύτερα, γι’ αυτό και ελπίζουμε στην πρόκριση», είπε.

Γενικότερα για τη φετινή παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και την πορεία που επιθυμεί ο ίδιος να πραγματοποιήσει, σχολίασε: «Ο χρόνος δουλεύει υπέρ της ομάδας μας. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την αφοσίωση των παικτών μου. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα παίξουμε πολύ καλύτερα».

Η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επέστρεψε αργά χθες βράδυ στην Κύπρο και πλέον επικεντρώνεται στο ματς πρωταθλήματος με τον Αποέλ, την προσεχή Δευτέρα στο «Λευκόθεο».