Home TOP NEWS Παραλειπόμενα από το ματς στο Sporthalle Tellenfeld για το CEV Cup

Παραλειπόμενα από το ματς στο Sporthalle Tellenfeld για το CEV Cup


Τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για το β’ γύρο του CEV Cup έδωσαν ΟΜΟΝΟΙΑ και Άμρισβιλ, με την Ελβετική ομάδα να επικρατεί 3-0 απέναντι στους “πράσινους” και να παίρνει προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στη Λευκωσία σε δύο εβδομάδες. Το ματς διεξήχθη στο Sporthalle Tellenfeld και μπορούμε να πούμε πως είχε αρκετές ιδιαιτερότητες. Μερικές θα τις διαβάστε πιο κάτω, με αρκετά παραλειπόμενα από την αναμέτρηση στο κλειστό της περιοχής.

Διαβάστε ακόμη: Ήττα με σκορ που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς

Να ξεκινήσουμε από το κομμάτι που αγγίζει το αγωνιστικό. Η οροφή του σταδίου ήταν χαμηλή και η μπάλα κτύπησε αρκετές φόρες (μάλιστα και στον πρώτο πόντο του αγώνα), με αποτέλεσμα η ομάδα που ήταν σε άμυνα να χάνει τον πόντο.

Όσον αφορά τον κόσμο των γηπεδούχων, έδωσε δυναμικό παρών και γέμισε το κλειστό. Φυσικά, δεν χωρούσε αρκετούς, ενώ δεν υπήρχαν κερκίδες, ένα όμως μέρος σε μια πλευρά οι φίλαθλοι παρακολουθούσαν όρθιοι τον αγώνα. Επίσης, γύρω από το γήπεδο τοποθετήθηκαν ξύλινες μικρές κερκίδες, όπως και πλαστικές καρέκλες.

Παρόλα αυτά, η  ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή. Να πούμε ακόμη πως σε κάθε διακοπή ο DJ έβαζε μουσική και έδινε ρυθμό στον κόσμο. Αρκετές φορές από τα ηχεία ακούστηκε και ο γνωστός σε εμάς “Ζορμπάς”.

Παράλληλα, σε ένα σημείο υπήρχε μπαρ που πωλούσε μπύρες και αρκετοί ήταν με ένα μπουκάλι στο χέρι και φαγητό.

Πέραν των πιο πάνω, να σημειώσουμε πως στις εισόδους σε κάθε φίλαθλο δινόταν το περιοδικό match programme.

Πριν την έναρξη του αγώνα, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι παίκτες των γηπεδούχων έδωσαν σε κάθε παίκτη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από μια σοκολάτα Toblerone, προϊόν για το οποίο φημίζονται οι Ελβετοί.

Όμορφη κίνηση από τους γηπεδούχους, που έδωσαν ανθοδέσμη στην εγκυμονούσα παρατηρητή.

Κάτι ιδιαίτερο που αξίζει να αναφερθεί είναι πως σήμερα γιόρτασε και τα γενέθλια του ο Μαρίνος Στυλιανίδης, γενικός αρχηγός του πετοσφαιρικού τμήματος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου. Πολύχρονος και πάντα στο πλευρό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σε κάθε γήπεδο σε όλα τα αθλήματα!

Το παρών του στο κλειστό έδωσε και ο πρόξενος της Κύπρου στην Ελβετία κ. Γιώργος Παπαντωνίου.

Περισσότερες εικόνες από τον αγώνα: