Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Πικρή νίκη και αποκλεισμός από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Πικρή νίκη και αποκλεισμός από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις


Τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του CEV Cup γνώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ, παρά τη νίκη με 3-2 επί της Άμρισβιλ στον επαναληπτικό. Η Ελβετική ομάδα πήρε την πρόκριση, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ απέδειξε με την παρουσία της ότι μπορούσε να στείλει το ματς στο χρυσό σετ.

Μετά από έξι αγώνες στην Ευρώπη λοιπόν, η ομάδα μας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της και επικεντρώνεται τώρα στις εγχώριες διοργανώσεις. Στόχος ασφαλώς η διατήρηση των σκήπτρων στο Πρωτάθλημα, αλλά και η κατάκτηση του Κυπέλλου. Τους “πράσινους” περιμένει σκληρή δουλειά το 2018, που θα είναι επιτυχημένο εάν έρθει το νταμπλ.

Δείτε ακόμη: Εικόνες από την αναμέτρηση στο “Ελευθερία”

Στο 1ο σετ (1-0) η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε πολύ δυνατά και έδειξε πόσο πολύ θέλει να το κερδίσει, κάτι που έκανε χωρίς να βρεθεί ούτε μια φορά πίσω στο σκορ. Η ομάδα μας όχι απλώς είχε προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του, αλλά με διαφορά ασφαλείας. Προς το φινάλε όμως οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στον πόντο, αλλά δεν φοβήθηκαν οι “πράσινοι” και τελείωσαν νικηφόρα το σετ με σκορ 25-22.

https://www.instagram.com/p/Bc7yU19H7F1/

Το 2ο σετ (1-1) κατέληξε στους Ελβετούς με σκορ 24-26, που είχαν το προβάδισμα σχεδόν σε ολόκληρη τη διάρκεια του. Οι “πράσινοι” αν και διαρκώς πίσω στο σκορ, δεν τα παράτησαν σε καμιά στιγμή και πέρασαν στο κατάλληλο σημείο μπροστά, όμως δεν κατάφεραν να κερδίσουν το σετ. Συγκλονιστικό το φινάλε, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ βρέθηκε πρώτη με set poiont, αλλά το έχασε και αμέσως μετά η Άμρισβιλ το κέρδισε στην πρώτη της ευκαιρία.

Ξεκίνησε ισορροπημένα το 3ο σετ (2-1), όμως από ένα σημείο και μετά οι “πράσινοι” υπερίσχυσαν. Η ομάδα μας έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο και οι λεβέντες του φιλέ τα έδωσαν όλα, παίρνοντας με σχετική άνεση το σετ, με σκορ 25-17. Η απόσταση ασφαλείας κτίστηκε περίπου στα μέσα του σετ και διατηρήθηκε έως το τέλος.

https://www.instagram.com/p/Bc75t0bnPI9/

Το 4ο σετ (2-2) ήταν καταστροφικό για την ομάδα μας, αφού το έχασε με 15-25. Η Ελβετική ομάδα μπήκε από νωρίς μπροστά στο σκορ και δεν κοίταξε πίσω. Προσπάθησαν οι “πράσινοι”, αλλά για να λέμε την αλήθεια, οι φιλοξενούμενοι ήταν ασταμάτητοι.

Το τάι μπρέικ (3-2) βρήκε νικήτρια την ΟΜΟΝΟΙΑ με σκορ 17-15. Χωρίς καμία ουσιαστική σημασία το πέμπτο σετ, με τις δύο ομάδες να ρίχνουν ρυθμούς και τους “πράσινους” να επικρατούν στο τέλος. Πικρή νίκη για το “τριφύλλι”.

https://www.instagram.com/p/Bc7_urFH8e_/