Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Επανήλθε στις νίκες: ΟΜΟΝΟΙΑ-Αναγέννηση 3-0

Επανήλθε στις νίκες: ΟΜΟΝΟΙΑ-Αναγέννηση 3-0

 


Στις νίκες επανήλθε η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, που επικράτησε εντός έδρας με 3-0 της Αναγέννησης Δερύνειας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Εμφανώς καλύτεροι οι “πράσινοι”, άφησαν πίσω τους την ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον Παφιακό. Με τους τρεις βαθμούς που πήρε απόψε, η ομάδα μας έφτασε τους 30 και είναι στο -3 από την κορυφή, με δύο παιχνίδια να απομένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Το σκορ στα σετ:
1ο σετ: 25-16
2ο σετ: 25-15
3ο σετ: 25-17

Όσον αφορά τα δεδομένα για την πρωτιά τώρα, οι πιθανότητες είναι εναντίον της ομάδας μας. Στους εναπομείναντες δύο αγώνες, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα υποδεχτεί την Ολυμπιάς και το Αποέλ, θέλοντας να πετύχει ισάριθμες νίκες με καθαρό σκορ για να πάρει από τρεις βαθμούς. Παράλληλα όμως, για να τερματίσει το “τριφύλλι” στην 1η θέση, θα πρέπει ο πρωτοπόρος Παφιακός να μαζέψει λιγότερους από τρεις βαθμούς απέναντι σε Νέα Σαλαμίνα και Ανόρθωση, εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα.

Τα πιο πάνω έχουν να κάνουν με την κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος, με τη β’ φάση να είναι όμως αυτή που κρίνει τον τίτλο. Όλα είναι ανοικτά ακόμη για την πρώτη 4άδα, για αυτό δεν θα αναφέρουμε κάτι περισσότερο, πέραν ότι εάν επαναληφθεί το περσινό ζευγάρι στους τελικούς, τότε ο Παφιακός θα ξεκινήσει με 2-0 μπροστά στις νίκες απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ, με το τρόπαιο να βρίσκει κάτοχο όταν αυτός φτάσει στις τέσσερις νίκες.