Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Εξ αναβολής παιχνίδι για να πιάσει κορυφή

Εξ αναβολής παιχνίδι για να πιάσει κορυφή

 


Εξ αναβολής παιχνίδι στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας δίνει απόψε (20:30, live @OmonoiaNews) η ΟΜΟΝΟΙΑ, που υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα. Η ομάδα μας θέλει νίκη τριών βαθμών για να πιάσει κορυφή, εκεί όπου βρίσκεται ο Παφιακός, τον οποίο οι “πράσινοι” αντιμετωπίζουν την ερχόμενη Παρασκευή. Μεγάλο φαβορί η ΟΜΟΝΟΙΑ, που όμως θα πρέπει να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά μέσα στο παρκέ του Ελευθερία.

Μετά το νικηφόρο ποδαρικό στο 2018, η ομάδα μας στοχεύει να συνεχίσει με ένα θετικό σερί, που θα την ανεβάσει μόνη στην 1η θέση. Προϋπόθεση για αυτό είναι να κερδίσει αρχικά σήμερα και να το πράξει και σε τέσσερις ημέρες στην Πάφο. Το παιχνίδι της Παρασκευής είναι πιο σημαντικό, όμως κανείς στο πράσινο “στρατόπεδο” δεν θα έχει εκεί το μυαλό του. Ο Κόουτς του “τριφυλλιού” τονίζει πως η ομάδα βλέπει παιχνίδι με παιχνίδι και θέλει οι παίκτες του να σκέφτονται μόνο το σημερινό.

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα μας, που θέλει και για λόγους ψυχολογίας την αποψινή νίκη. Στόχος είναι να πάρει στην Πάφο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού η νίκη κόντρα στον Παφιακό είναι πέρα για πέρα σημαντική. Δεν είναι μόνο η βαθμολογία που μετράει, αλλά και οι μεταξύ αγώνες των δύο ομάδων, αφού στη β’ φάση οι νίκες της κανονικής διάρκειας παίζουν ρόλο!