Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Νίκησε δυσκολότερα απ’ όσο αναμενόταν: ΟΜΟΝΟΙΑ-Ολυμπιάς Φρέναρου 3-0

Νίκησε δυσκολότερα απ’ όσο αναμενόταν: ΟΜΟΝΟΙΑ-Ολυμπιάς Φρέναρου 3-0

 


Πέρασε νικηφόρα το εμπόδιο της Ολυμπιάς Φρέναρου η ΟΜΟΝΟΙΑ αφού επιβλήθηκε με 3-0 σετ, σε αγώνα που αφορούσε τη 13η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι “πράσινοι” ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δίκαια πήραν τη νίκη, αν και δυσκολεύτηκαν περισσότερο απ’ όσα αναμενόταν.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι και το εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος που βρέθηκε να προηγείται μέχρι και 6 πόντους. Οι πετοσφαιριστές μας με μια μίνι αντεπίθεση κατάφεραν να γυρίσουν τα εις βάρος τους δεδομένα και να πάρουν το πρώτο, δύσκολο όπως εξελίχθηκε, σετ με 27-25. Απρόσμενο και το 2ο σετ με την Ολυμπιάς να βάζει δύσκολα στους αθλητές μας αλλά στο τέλος οι “πράσινοι” ήταν πιο συγκεντρωμένοι και πήραν το σετ με 25-22. Στο τρίτο σετ η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν σοβαρή από την αρχή και το καθάρισε σχετικά εύκολα με 25-18, παίρνοντας παράλληλα τους 3 βαθμούς.

Παρά τη νίκη, η ΟΜΟΝΟΙΑ κατά πάσα πιθανότητα θα τερματίσει στη 2η θέση για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, πίσω από τον Παφιακό που κέρδισε τη Σαλαμίνα με 3-0. Το “τριφύλλι”, εάν δεν αλλάξει κάτι, θα αντιμετωπίσει στην ημιτελική φάση των play-off την ομάδα που θα τερματίσει στην 3η θέση.