Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Αγώνας που ισοδυναμεί με… μισή σεζόν

Αγώνας που ισοδυναμεί με… μισή σεζόν

 


Τα ψέματα τελείωσαν, η ώρα των μεγάλων τελικών στο Πρωτάθλημα Πετόσφαιρας έφτασε, με την ΟΜΟΝΟΙΑ και τον Παφιακό να τίθενται αντιμέτωποι με φόντο τον τίτλο. Το αποψινό παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 20:00 (live @OmonoiaNews.com & Cytavision Sports 5) στο κλειστό “Αφροδίτη” ισοδυναμεί με… μισή σεζόν για την ομάδα μας, αφού βρίσκεται ήδη πίσω στο σκορ με 2-0 στις νίκες και όλα τελειώνουν στις τέσσερις επικρατήσεις.

Είναι η πρώτη μονομαχία μεταξύ των δύο ομάδων στα Play-off, με τους Παφίτες να είχαν κερδίσει στις δύο αναμετρήσεις της κανονικής διάρκειας. Οι “πράσινοι” τώρα καλούνται να “σπάσουν” την έδρα του αντιπάλου και να φέρουν τη σειρά των τελικών στα μέτρα τους. Σε τέτοια περίπτωση, στο “τριφύλλι” θα αποκτήσουν αέρα ψυχολογίας, ενόψει μάλιστα του επόμενου αγώνα που θα γίνει στη Λευκωσία την ερχόμενη εβδομάδα.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ γνωρίζουν πως το παιχνίδι αυτό είναι οι κόποι όλης της σεζόν και θα τα δώσουν όλα για να μην χάσουν. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο τότε ο Παφιακός θα προηγείται με 3-0 στις νίκες και θα χρειάζεται άλλη μια για να πάρει τον τίτλο, ενώ η ομάδα μας θα χρειαστεί να πετύχει τέσσερις σερί νίκες. Προς το παρόν στο “πράσινο στρατόπεδο” σκέφτονται μόνο τον αποψινό αγώνα, χωρίς να τους επηρεάζει τίποτα άλλο.

Οι λεβέντες του φιλέ είναι μαθημένοι σε τέτοια παιχνίδια και δεν έχουν να φοβούνται τίποτα, έχοντας πίστη στις δυνάμεις τους. Για να έρθει όμως η τέταρτη σερί κατάκτηση Πρωταθλήματος από την ΟΜΟΝΟΙΑ, θα πρέπει όλοι να αφήσουν τη ψυχή τους στο παρκέ, δίνοντας το 100% των δυνάμεων τους!